SAÇLARI HIZLI UZATAN KÜR TARİFLERİ

Kadınlar saçlarının yavaş uzamasından şikayetcidir tabi istisnalar hariç çünkü saçlar kadınlar için çok önemlidir. Saç uzamasını etkileyen faktörlerden biriside hormonların yavaş çalışmasıdır.

Peki saç ne kadar dökülürse normaldir? sorusuna kısaca cevap verelim 150 ya da 200 saç telinin sökülmesi normal görülmekte eğer bu rakamlardan fazla saç dökülmesi görülüyorsa normal değil demektirki saç bakımına özen gösterilmelidir.

Bu yazımda çeşitli bitkilerden yapacağınız kürler sayesinde saçlarınız daha hızlı uzayacak, canlanacak ve beslenecek evet yanlış okumadınız saçları hızlı uzatan kürleri sizler için hazırladım.
SAÇLARI HIZLI UZATAN KÜR TARİFLERİ

Saçları hızlı uzatan kür tarifleri

1- Yumurta ve sızma zeytinyağını karıştırınız sonrasında saçlarınıza iyice sürünüz. 1 ya da 2 saat kadar bekledikten sonra bitkisel şampuanla saçlarınızı yıkayınız. Yumurta saçınızı canlandırmakla kalmayıp ayrıca koruyacaktır.

2- Limon suyunu ve aloe vera jel'i karıştırınız ve saçınıza uygulayınız yarım saat sonra durulayınız.

3- 2 adet soğanı önce robottan geçiriniz sonrasında saçlarınıza sürünüz ve 2 yada 3 dakika sonra saçlarınızı durulayınız.

4- Yumurta, 2 yemek kaşığı bal ve soyulmuş patates ilk önce patatesi doğrayınız sonra robottan geçirerek diğer malzemelerle karıştırarak saçınıza sürünüz 1 ya da 2 saat kadar bekledikten sonra saçlarınızı yıkayınız.

5- Elma sirkesinin yararlarından faydalanacağızki elma sirkesi saçada iyi gelmektedir. Sirkeyi saçlarınıza sürünüz 1 ya da 2 saat kadar bekledikten sonra ılık suyla durulama yapınız.

6- Hint yağını duymuşsunuzdur saça oldukca faydalıdır hint yağını masaj yaparak saç uçlarına ve diplerine sürünüz bu işlemi gece yatmadan önce yapalım sabaha kalkınca saçlarınızı yıkayınız.

7- Bu yöntem ise çemen otunun tohumlarıyla yapılmakta bir küvet su içinde çemen otu tohumlarını 24 saat kadar bekletiniz ve beklettiğiniz su ile saçınızı yıkayınız.

8- 100 gram yoğurt ve aynı şekilde 100 gram kınayı karıştırarak saçlarınıza uygulayınız. Bu işlemide gece yatmadan önce yapınız ve saçlarınızı sabah bitkisel şampuanla yıkayarak durulayınız.

9- Limon suyu ve karabiber tohumu ile yapılan saç bakım kürünün yapılışı ise karabiber tohumlarını gece suya koyarak bekletelim ve ertesi gün bekletmiş olduğumuz karabiber tohumlarıyla limon suyunu karıştırarak saçlarınıza uygulayınız ve sıcak havluyu saçlara sararak 20 dakika kadar bekleyip durulayınız.

10- Hindistan cevizi yağı ve hibiscus çiçeğini karıştırarak saçlarınıza sürünüz ve 1 ya da 2 dakika sonra durulayınız.

11- Zeytinyağını ve acı pul biberi karıştıralım masaj yaparak saçlarınıza uygulayınız 1 ya da 2 dakika kada bekledikten sonra saçlarınızı durulayınız.

Hızlı saç uzatan 11 yöntemi silere paylaşmış bulunmaktayım bu kürler sayesinde saçlarınız hem hızlı uzayacak hemde canlılık kazanacak tamamen doğal yöntemler olması saçınıza zarar vermeyecektir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar