51. BÖLGE VE SIRRI NEDİR? 51. BÖLGENİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Dünya üzerinde halen sır olarak saklanmaya devam eden birçok bölge olduğunu biliyoruz. Bu bölgeler devletlerin gizli üsleri olarak kullanılmaya devam ediliyor ve insanlardan gizli tutuluyor. Araştırmacılar bu tür bölgelerin gerçekliğini irdelerken bazıları ise kesin olarak varlığına inanıyor. Bu tür gizli yerler içerisinde ilk akla gelen ise Amerika Birleşik Devletleri toprakları üzerinde bulunan 51. Bölge geliyor. Peki ama 51. Bölge nedir? 51. Bölgenin özellikleri nelerdir? Tüm esrarengizliğini koruyan bu bölgeyi merak ediyorsanız yazımızın devamını mutlaka okumalısınız.

51.BÖLGE HAKKINDA TÜM MERAK EDİLENLER

•    51. Bölge Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Nevada Çölü'nde bulunuyor. Burası devasa bir üs olarak göze çarpıyor. Bu kadar esrarengiz olması ise halktan ve hatta bazı devlet kademelerinden bile gizli tutulduğu içindir.
51. BÖLGE NEDİR
•    51. Bölge hakkında bu güne kadar birçok bilgi edinilmiş ancak bunların çoğunun gerçeklikten uzak olduğu anlaşılmıştır. Ancak elimize öyle bir bilgi ulaşılmıştır ki tüm dünyayı sallamaya yetmiştir. Bu bilgi: 51. Bölge'de bilim insanlarının uzaylılara otopsi yapmasıyla ilgilidir. Ayrıca bu teoriyi destekleyen birçok olay ve bulgu da vardır. Bunlardan en ünlü olanı: 1947 yılında Roswell UFO kazasının yaşanması sonrası uzaylı cesetlerinin bulunmasıdır. Bu bilgi aradan geçen onca zamandan sonra kanıtlanmıştır.

•    51. Bölge içerisinde yapılan tüm bu çalışmalar Amerika Birleşik Devleti'nin geldiği notayı göstermektedir. Bu bilgilerin dünya üzerinde açıklanması ABD'yi çok zor durumlara sokmuştur. Bu durum onların kullanmış olduğu teknolojinin başka devletler tarafından ele geçirilmemesinden kaynaklanmaktadır.

•    51. Bölge tüm dünya halkından ve hatta ABD'de devletin üst kıdemlerinde bulunan kişilere bile açıklanmamaktadır. Her zaman esrarını koruyan ve korumaya devam eden bir görüntüsü vardır. Bu bilgilere ek olarak da bazı görüntüler ve ses kayıtları ortaya çıkmıştır. 51. Bölge çalışanları emekli olunca peşlerine adam takmaları, onları gizliden gizliye izlemeleri, konuşmamaları için ellerinden geleni yapmaları olayın ne kadar derin bir çizgide olduğunu göstermektedir.

•    51. Bölge hakkında araştırma yapmak ve ABD'nin hangi planlar içerisinde olduğunu öğrenmek için Rusya bir zamanlar uzaya uydu göndermiştir ve ABD Rusya'yı yanıltmak için birçok hileye başvurmuştur. Bu dedikodulara sebep olmuştur ve 51. Bölge'nin yalan olduğu iddiaları bile ortaya atılmıştır. Ancak kesin olan şu ki: ABD çok gizli işlere kalkışmıştır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar