ZAYIF GÖSTEREN RENKLER HANGİLERİDİR?

    Bir çok insan kıyafet seçerken kilolarından dolayı kısıtlamalar yaşayabilir. Almak isteyip de kilolarından dolayı alamadıkları bir çok kıyafet olabilir. Böyle sorunlar karşısında düşündükleri tek şey ise bu kıyafetin siyah renginin olup olmamasıdır. Bunun nedeni ise siyahın oldukça zayıf gösterme etkisinin olmasıdır. Ancak siyah renk her ne kadar zayıf gösterse de bazı durumlarda olumsuz etkiler yaratabilir. Peki kıyafet seçerken zayıf gösteren renkler hangileridir?

    Bir çok insan kıyafet seçerken öncelikle renklerine bakarlar. Kıyafetlerde seçilen renk oldukça önemlidir. Bunun nedeni ise zayıf veya kilolu göstermeleri olabilir. Bu nedenle bizler sizlere yardımcı olmak için zayıf gösteren renkler listesi hazırladık. Keyifle okumanız dileğiyle...
ZAYIF GÖSTEREN RENKLER HANGİLERİDİR?
      SİYAH
    Bu renk bir çok kilolu bayan ve erkek tarafından tercih edilmektedir. Siyah renkli elbiseler ve kıyafetler sizleri olduğunuzdan zayıf gösterebilir. Çok ince hatları bile kapatabilen siyah elbiseler aynı zamanda olumsuz tepkiler de alabilir. Bu duruma çok dikkat etmeli ve siyah renkli kıyafet seçerken titiz davranmalıyız.

      KAHVERENGİ
    Kahverengi kıyafetleri her tonda yüzlerce çeşit kıyafette görebilirsiniz. Kıyafetlerde oldukça tercih edilen renklerden biridir. En çok tercih edilme sebeplerinden biri de kişileri zayıf göstermesidir. Bu nedenle siyahın alternatifi olarak tercih edilebilir. Ancak kahverenginin de tonları oldukça fazladır. Uçuk kahverengi tonlarında değil de biraz daha açık kahverengi tonlarına yakın kıyafetleri seçmeliyiz.

      BORDO
    Kırmızının bir tonu olan bordo gerçekten de sizleri olduğunuzdan zayıf gösterebilir. Bu renk bir çok kişi tarafından tercih edilir. Özellikle fazla kiloları olanların en çok tercih ettiği renkler arasındadır. Vişne çürüğü bordo rengi sizleri çok canlı bir görünüme sokacaktır. Eğer siyah monotonluğundan sıkıldıysanız ilk tercih edebileceğiniz renk bordo olmalıdır.

      LACİVERT
    Lacivert renk seçeneklerinde oldukça koyuya kaçmak hiç bir etki yaratmayacaktır. Bu nedenle açık tonlarda olan lacivertleri seçebilir ve olduğunuzdan biraz daha zayıf görünebilirsiniz. Parlament mavisi olarak tanımladığımız lacivert tonlarını seçebilir ve değişik bir hava yakalayabilirsiniz. Hem ince ve zarif görüneceksiniz hem de şık ve farklı bir hava yaratmış olacaksınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar