PARLAK SAÇLARA MI SAHİP OLMAK İSTİYORSUNUZ?

Bayanlar saçlarının cansız olmasından yakınır ve parlak saçlara sahip olmak için çeşitli yöntemlere başvurmaktalardır. Bu yazımda sizlere nasıl parlak saçlara kavuşulur önemli tiyolar vereceğim tabiki de her kadının yani bayanın parlak saçlara ihtiyacı olduğunu biliyoruz.

Parlak saçlar için öneriler

İlk yapacağınız şey kırık saçlardan kurtulmanız olacak saç uçlarındaki kırıklardan kurtulduğunuzda saçlarınız zamanla güçlenecek ve parlak görünüme sahip olacak nasıl mı? tabiki düzenli şekilde saçlarınızın uçlarından keseceksiniz çok uzun kesmenize gerek yok sadece uçlarından çok keseceğiz.
PARLAK SAÇLARA MI SAHİP OLMAK İSTİYORSUNUZ?
Bir diğer yöntem ise saçları doğru kurulamaktır çünkü çoğu kişi banyodan sonra saçlarını kurutmak için havluyla bastırarak ve sertçe kurulamaktadır bu yüzden de saçlar kırılmakta ve yıpranmaktadır. Kırılan ve yıpranan saçlar sağlıksız görünür ve parlamaz. Peki saçlar banyodan sonra nasıl kurulanmalı? yapacağınız şey saçlarınızın suyunu sıkın ve pamuklu bez veya pamuklu t-shirt varsa nazikce kurulayınız.

Saçlarınızı soğuk suyla yıkayabilirsiniz soğuk su saçlara ve saç derisine faydalıdır. Soğuk suyla saçları yıkamanın faydaları ise saçların hızlı uzamasını sağlar. Saç derisine de faydalıdır kan dolaşımını hızlandırmaktadır ve saç yüzeyini yatıştırdığı için saçların parlak görünüme sahip olmasına yardımcı olur.

Saymış olduğumuz yöntemler basit fakat etkilidir dikkat edeceğiniz noktalara uyduğunuz takdirde sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz. Saçlarınıza gereken özeni göstermediğinizde sağlıksız saçlara kavuşur sonrasında istemediğiniz görünüm ortaya çıkar.

Yorumlar

  1. Parlak saç her zaman için kendini belli eder ve güzeldir. Sağlıklı bir saça sahip olduğunun belirtisi olarak. ben genelde badem yağı kullanırım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar