Dudak üstü tüylerden kurtulmak için kolay kür tarifi

Bayanların ortak sorunu olan dudak üstündeki tüylerden kurtulmak için evde yapacağınız kür sayesinde dudak üstü tüylerden kurtulacaksınız. Dudak üstü tüylenme kadınların rahatsız olduğu başlıca sorun olduğunu biliyoruz. Kadınlar tüylerden kurtulmak için farklı yöntemler denesede bu yöntemler bazen işe yaramaya bilir.
Dudak üstü tüylerden kurtulmak için kolay kür tarifi
Şimdi sizlere önereceğim dudak üstü tüyleri azaltan kür tarifiyle başka yöntemlere başvurmanıza gerek kalmayacak.

Dudak üstündeki tüylenme kadından kadına farklılık gösterebilir çünkü hormon miktarı kadından kadına farklılık gösterebilir. Bu yüzden de tüylerin fazla veya az olması değişebilir. Benim dudağımın üstündeki tüyler çok sık bu yöntem bende işe yaramaz diye düşünmeyin ne kadar sık olursa olsun bu kür tam size göre.

Evde dudak üstü tüylerden kurtulmak için kür tarifi

Malzemelirimiz her evde bulunmaktadır tabi sizin evinizde yoksada sorun değil bildiğiniz gibi aktarlar artık her yerde en yakın aktardan zerdaçalı temin edebilirsiniz.

Evet gerekli malzemelerimiz 1 çorba kaşığı zerdeçal ve aynı şekilde 1 çorba kaşığı süt yeterli olacaktır.

Gelelim hazırlanışına evet şimdi saymış olduğumuz malzemelerimizi bir kasenin içinde iyice karıştıralım. Hazırlamış olduğumuz dudak üstü tüyleri azaltan kürümüzü bıyık bölgesindeki tüylenme olan yerlere parmağınızla sürünüz sürerken iyice ovalayınız.

Kürü sürdükten sonra 30 dakika kadar bekleyeceğiz. 30 dakika sonra kurumuş olan kürü soğuk suyla yıkayacağız. Bu şekilde ay da bir kez uygulayacağız. Zamanla dudak üstündeki tüylerin azaldığını fark edeceksiniz.

Yorumlar

  1. Genelde bu tüyler kadınlarda oluyor gençlerde az olsa da kadınlar yaşlanınca daha çok çıkıyor ve belirginleşiyor. Tabi bunlardan kurtulmanın yolu da basittir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar