BELİ ZAYIF GÖSTEREN KIYAFETLER NASIL BELİRLENİR?

    İnsanların en büyük sorunlarından biri kilolarıdır. Buna bağlı olarak da bir çok kişi seçtiği kıyafet ile özellikle bel bölgelerindeki kıyafetleri kamufile etmek isterler. Peki bunu gerçekleştirebileceğimiz bir kıyafet var mıdır? Eğer varsa beli zayıf gösteren kıyafetler nasıl belirlenir? Tüm bu soruların cevapları yazımızın devamında yer almaktadır.
BELİ ZAYIF GÖSTEREN KIYAFETLER NASIL BELİRLENİR?
    Bel bölgesinde bulunan fazla kilolarımızı kıyafetler ile saklayabiliriz. Özellikle yüksek belli giysiler sizlerin daha ince bir bel görünümüne sahip olmanızı sağlar. Yüksek belli pantolonlar ve etekler ile bunu başarabilirsiniz. Yükse belli olan bu kıyafetler bel gölgenizi daha ince gösterir.

    Bel bölgenizin daha ince bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız panel elbiseler ve peplum giysileri tercih edebilirsiniz. Panel elbiseler bel kımını sağ ve sol taraftan olmak üzere darlaştırır. Üst kısım daralırken alt kısım bollaşır. Böylece daha düz ve ince bir bel görüntüsüne sahip olursunuz. Peplum elbiseler ile de şıklığı ve inceliği yakalayabilirsiniz. Bu elbiseler bel kısmında oldukça darlaşır ve alt kısmında çember şeklinde dönen etek ile sizlere güzel bir görüntü kazandırır.

    Belinizin ince görünmesini ya da insanlar tarafından dikkatli bir şekilde görülmemesini istiyorsanız üzerinize gösterişli bir şeyler almalısınız. Bu bir kolye, uzun duran bir küpe ya da gösterişli bir saç bandı olabilir. Böylece insanların dikkati bel bölgesinden uzaklaşır ve bu aksesuarlara odaklanır. Vücudunuz bu sayede diğer insanlara şişman görünmemiş olur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar