1 HAFTADA 4 KİLO VERDİREN YAZ DİYETİ

Yaz aylarında kısa ve etkili diyet programları oldukça fazla ilgi görmektedir. Yaz diyetide bunlar arasında ön sıralarda gelmekte. 1 haftada 4 kiloya veda ettiren bir diyet programı. Normal şartlarda 1 haftalık bir süreçte ideal olan 1-2 kilo vermektir. Acil durumlarda, bu tarz kısa programlarla, kişilerin bu kadar kısa sürelerde, bu kadar ciddi kilolar vermeleri sağlanmaktadır.
1 HAFTADA 4 KİLO VERDİREN YAZ DİYETİ

Yaz Diyeti Bu Kadar Kısa Sürede Nasıl 4 Kilo Verdirebiliyor?

Yaz diyeti diğer şok diyetlerinden oldukça farklı. Bu kadar kısa sürede, 4 kilo verilmesi sadece diyet ile gerçekleştirilmiyo. Diyet süreci, düzenli spor ve fiziksel aktivitelerlede destekleniyor. Aynı zaman da su tüketimide, diğer programlara göre oldukça fazla. Bu sayede hızlı bir şekilde kilo verilmesini sağlıyor.

Program Neden 1 Hafta Uygulanıyor?

Bu süreç sadece yaz diyeti için geçerli değil. Bu tarzdaki tüm şok diyetler, yani kısa sürede çok kilo verdiren diyet programları, kısa süreli yapılmalıdır. Bu diyet programlarında kısa sürede fazla kilo verilmesi önceliktir. Çoğu programda vücut gereksinimleri 2. plana atılır. Uzun süre uygulanması, vücuttaki dengeleri bozduğu için ciddi sağlık sorunlarına sebep olabilir.

Programın Kesin Şartları

Bu program başarı ile gerçekleştirilmek isteniyorsa, 1 hafta boyunca her gün en az 1 saat tempolu yürüyüş şarttır. Günlük fiziksel aktivite oranıda arttırılmalıdır. Aynı zaman da günlük en az 4-5 litre su tüketilmelidir. 

1 Günlük Diyet Programı
Sabah:
2 bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
Bolca yeşillik
1 domates
1 ince dilim kepek ekmeği
Ara Öğün:1 elma
Öğlen:
1 kase çorba
Yarım porsiyon ızgara tavuk
Bolca salata
Ara Öğün:1 kase yağsız yoğurt
Akşam:
1 kase çorba
1 porsiyon yağsız sebze yemeği (mevsim sebzeleri tercih edilmeli)
Bol yeşillikli salata
Ara Öğün:4-5 ceviz veya 1 adet mevsim meyvesi

Yemeklerde ki yağ ve tuz oranlarının minimum düzeyde olmasına dikkat edilmelidir. Günlük tüketilecek su, öğünlere düzenli bir şekilde dağıtılmalıdır. Öğün aralıkları düzenli bir şekilde takip edilmelidir. Öğün atlama veya birleştirme gibi yanlış uygulamalardan kaçınılmalıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar