Nero Nedir? Nero Programı ve Nero İndir

Nero adını duymuşsunuzdur cd yazma programı evet nero programı sayesinde mp3 ve fotograflarınızı cd veya dvd yapma imkanı sunan sınıfında en iyisi diye bileceğimiz bir programdır.
Nero Nedir? Nero Programı ve Nero İndir

Bazen bilgisayarlarda dvd rom nero programını kullanırken cd yazmaz nedeni ise dvd rom un bozuk olmasıdır bunu da belirtmek istedim.

Kısaca nero cd yazma programıdır. Genelde mp3 cd si yapmak için kullanılır daha bir çok özelliğiyle kullanıcısına seçenekler sunmaktadır. 1997 yılında çıkan eski adı Ahead Software yeni adı ise nero AG olarak piyasada markalaşmış cd ve dvd yazma programıdır. Ücretli program olduğu için internette demo programlarını indirip kullanabilirsiniz.

Nero tam sürümü kullanmak istiyorsanız programı satın alarak tam sürüme yükseltebilirsiniz.

Nero programıyla cd yazma

Bilgisayarınıza programı kurup sonrasında açalım karşınıza cd, dvd gibi seçenekler çıkacak bunlardan hangisini yapacak iseniz onu seçerek istediğiniz formatta cd ye veya dvd ye yazabilirsiniz. Örneğin neroyla mp3 cd si yapmak için mp3 leri programa atıyoruz mp3 ler cd kapasitesini aşıyorsa nero programı sizi bilgilendirecek cd kapasitesi ne kadarsa o kadar mp3 kabul edecektir.

Eğer windows yada linux işletim sürümü kullanıyorsanız iki işletim sistemde de çalışan sürümleri mevcuttur. Şunu belirtmek isterim Türkçe cd yazmak İngilizcede cd yakmak anlamına gelir.

Nero indir
 
Burdan nero programının ücretsiz sürümünü indirebilirsiniz. Nero programı gerçekten çok kullanışlı ve işe yarayan bir programdır bilgisayarınız var ise kesinlikle bir gün lağzım olacaktır.

Yorumlar

  1. noro neredeyse tüm kullanıcıların olmassa olmaz dedirten türde ihtiyac duyduğu bir proğramdır hem ses hem görüntü ögelerine destek verdiği bilinir.

    YanıtlaSil
  2. CD ve DVD yazdırma işlemlerini hem Nero ile yapmışımdır. Programın arayüzü de sade ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış

    YanıtlaSil
  3. Vay be bu program hala kullanılıyor muacaba. Flash bellekler yaygınlaşınca cd dvd yazma bitme noktasına geldi.

    YanıtlaSil
  4. Zamanının en çok kullanılan programlarından birisiydi. Bende artık nero nun çok kullanıldığını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar