Nano teknoloji güneş kremleri

Nanoteknoloji güneş kremleri, uygulandığında cildi güneşten koruma özelliğine sahip. Böylece hem ekonomik hem de sağlıklı bir koruma sağlanıyor. Özellikle tıpta mühendislikte iletişimde çevre teknolojilerinde, yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır.
Nano teknoloji kremleri
Son yıllarda Nanoteknoloji ine gelişmiş Güneş hücreleri ve bunların yanı sıra gelişen güneş kremleri yaz tatilinde çok rekabet görüyor. Bu krem en çok yazın büyük kolaylık sağlıyor. Çünkü İçerisindeki maddeler, rahat emiliyor.  Böylece vücuda daha fazla yarar sağlıyor.

Nanoteknoloji ile elde edilen Güneş filtreleri için hem güneşi hem de güneş lekelerini engelleyen çinko oksit içeren maddeler bulunur. Ayrıca güneş kremleri cildimizde çıkabilecek ton farklılıklarını önler ve vücudumuz için temel gerekli vitaminler içerir.

Bu yüzden de güneşin az olduğu zamanda da güneş kremi düzenli olarak kullanılmalıdır. En çok tercih edilen güneş kremleri 50 faktör güneş kremidir. Kozmetik alanında geçmişten günümüze kadar gelen 50 faktör güneş kremleri cilde daha yararlı olduğu için daha çok tercih edilir.

Güneş kremlerinde dikkat edilecek noktalar şunlardır;

•    Güneş kremlerinin üzerine yazılan SBS değerleri yeterli miktarda olmalıdır.

•    Güneş kremi sürüldüğünde etki edecek alan çok fazla olmamalıdır.

•    Kremdeki etiket bilgisindeki FPS değeri elde etmek için en az yarım tatlı kaşığı güneş kreminin yüz bölgesine sürülmelidir.

•    Güneş kremlerini uygun şartlarda muhafaza etmek gerekir.

•    Ayrıca, kullanılan güneş kremlerini nemli ortamlarda ve çok sıcak ve çok aşığı soğuk yerlerden uzak tutulmalıdır.

•    Çok sıcak ya da çok soğuk ortamda muhafaza edilmemelidir.

Güneş kremi kullanımı, yazın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Özellikle bronzlaşmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği güneş kremleri, Nanoteknoloji içeren güneş kremleridir. Aksi taktirde vücudunuzda güneş lekeleri ve soyulmalar olabilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar