Hollywood yıldızlarının güzellik sırları burada!

Ekranlarda izlediğiniz Hollywood yıldızlarının prüzsüz cildlerini görüp hayran kalmamak elde değil değilmi. Hollywood yıldızlarının makyaj sırlarını sizlere açıklamakta bana düştü tabiki Hollywood yıldızları çekici ve güzel görünecekte bizim bayanlarımız bakımsız mı görünecek hayır bizim bayanlarımız daha güzel görünmeli değilmi.

Hollywood yıldızlarının güzellik sırlarını sizler için araştırdım nelermiş buyrun okuyalım;

Kalıcı ruj nasıl yapılır?
Ruj sürdüğünüzde ve sürmeden önce rujun üzün süre kalmasını nasıl sağlarım diye düşünmeyin. Evet piyasada pahalı çıkmayan ruj ürünleri satılmakta evet şimdi nerde bulacağım diye düşünmeyin yapacağınız şey çok basit.

Şimdi dudaklarınıza rujunuzu sürmeden önce dudaklarınıza pudra sürün çok ince olacak şekilde rujunuzu sürün bu yöntem rujunuzun daha uzun süre kalmasını sağlayacaktır.

Etkileyici gözlere nasıl sahip olurum?
Gözlere önem veriyorum bakışlarımla çevremdekileri etkilemek istiyorum ne yapabilirim diyorsanız yapılacak şey yine basit. Mavi kalemi göz içine sürebilirsiniz. Gözlerinizin yapısı küçükse o zaman göz kapağınıza bronz renkli göz farını uygulamak gözlerin iri ve etkili bakışlara sahip olmasını sağlayacaktır. 

Prüzsüz cilde nasıl sahip olurum?
Prüzsüz cilde sahip olmak mı istiyorsunuz o zaman yapmanız gerekeni anlatacağım. İlk önce nemlendirici uygulayacağız tabi bu nemlendiricinin cildinize uygun olması gerekiyor. Nemlendiriciyi cildinize uyguladıktan sonra yapmanız gereken stick kapatıcı kullanarak cildinizdeki siyah nokta ve sivilceleri gizleyebilirsiniz.

Sonra su bazlı fondöteninizi cildinize iyice yedireceksiniz bunu yaparken bir sünger yardımıyla yapmanız daha sağlıklı olacaktır. Fondöteninizi cildinize iyice yedirdiniz şimdi yapacağınız son uygulamayı anlatacağım. Toz pudranızı yüzünüze ve boynunuza çok ince olacak şekilde sürünüz ve aynaya bakarak nasıl değiştiğinize kendiniz ve aynanız şahit olsun.

Yapı olarak ağzım büyük küçük görünmesini nasıl sağlarım?
Yapı olarak ağzınız büyük ise küçültmek için cerrahi müdahale düşünmeyin şimdi anlatacağım makyaj hilesiyle büyük ağzınız küçülecek. Ruj seçimi önemli eğer büyük ağıza sahipseniz mat rujları tercih edin. Yapacağınız uygulama dudak çizgisinden 1-2 cm içerisinden kalem çekerek rujunuzu kendi oluşturduğunuz çerçeveye sürdüğünüzde daha küçük bir ağza sahip olacaksınız. Bu makyaj hilesini bir çok kişi kullanmaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar