ASTRAL SEYAHATTE GÖRÜLEN VARLIKLAR NELERDİR?

Astral seyahat, son zamanlarda çok konuşulan fakat gerçekliği henüz tespit edilmemiş bir konudur. Genel olarak ifade edildiği tanımlamayla, astral seyahat ruhun bedeni terk edip farklı bir boyuta yani beşinci boyuta geçmesidir. Bu geçiş sırasında bilinç açıktır. Ve vücuttan ayrılan ruh bilinç tarafından gözlemlendiği yada iz bıraktığı düşünülmektedir. Bu konuda farklı araştırmalar yapılmakla beraber bir çok örnekle de karşılaşılmıştır. Astral seyahat uyku esnasında, beş dakika veya iki saat arasında olmaktadır.
ASTRAL SEYAHATTE GÖRÜLEN VARLIKLAR NELERDİR?

ASTRAL SEYAHAT NEDİR?

Bu konu üzerinde en çok araştırmayı Robert Monroe adlı bir yazar yapmıştır. Bu araştırma Amerika Birleşik Devletlerinde Monroe Enstitüsü adıyla bilinen bir kurumda halen devam etmektedir. Uyku sırasında olan bu durumun ya aşırı stres dolu bir günün uykusunda ya da çok gevşek olunan uyku sırasında olmaktadır. Konu üzerine yapılan iddialara göre ruh tam uykuya dalma sırasında vücudun göbek kısmından ayrılmaya başlar. Bu esnada ruh geriye kalan bedeni görüp heyecanlanır, kalp atışları hızlanır ve astral seyahate çıkılamadan geri uyanılır. Bazı durumlarda ise ruhun ayrıldığı hissedilmez ve astral seyahat rüyada uçma ve düşme gibi eylemlerle son bulur. Buradan yola çıkarak astral seyahat rüyada veya gerçek boyutta gerçekleşebilmektedir.

Tabi ki bu durumun her insanda görüldüğünü söylemek henüz mümkün değildir. Fakat bir takım kişilerde görüldüğüne dair örnekler mevcuttur. Hatta örnekle anlatacak olursak ilk örneklerden olan Newyork’da yaşayan A.S. verilebilir. A.S. gireceği bir sınavdan bir gün önce sınavda sorulacak olan soruların olduğu odaya girdiğini hatta soruları gördüğünü söylemiş soruları kişilere anlatmış fakat kimseyi inandıramamıştır. Ta ki sınavdan sonra çıkan sorular görülünceye kadar. Sonrasında yaşanan bu durum birçok kişinin dikkatini çekmiştir.

Peki, astral seyahat nasıl yapılıyor. Merak edenler için yöntemlerine değinerek biraz daha detaylandıralım.

a.    Gevşeme: Astral seyahat için ilk olarak gevşemek çok önemlidir. Bunu sağlamak için rahat bir yatak veya kanepe gibi bir yere uzanılmalı ve ortamın sessiz olmasına dikkat edilmelidir. Sonrasında bir yere odaklanıp yoğunlaşmak gerekmektedir. Bunun için karşınıza bir nesne koyup ona odaklanabilirsiniz. Bu sayede daha çabuk gevşeyebilirsiniz. Sonrasında bedeninizin ağırlaştığını düşünmek ve bu anlamda telkin edici sözleri tekrarlayarak astral seyehate kendinizi hazırlayabilirsiniz.

b.    Uygulama: Gelelim uygulamaya bunun için yukarıda anllattığım tüm şeyleri yaptıktan sonra gideceğiniz yeri belirlemelisiniz. Bu ilk etapta görüp tespit edebileceğiniz mesafede yakın bir yer olmalı. Gözlerinizi kapattığınız anda karşılaştığınız siyahlığa konsantre olmalı ve bir gücün sizi yukarıya doğru çektiğini düşünün ve bunu gerçekten tam anlamıyla kendinizi vererek isteyerek yapın. Astral seyahate geçtiğinizde vücudunuzdan çatırdama sesleri, kulağınızdan çınlamalar duyacaksınız. Ve izleyen süreçte kalp atışlarınız hızlanacaktır. Fakat bu durum sizi korkutmamalı aksi halde astral seyahate çıkmanız mümkün değildir. Zaten ilk etapta birçok kişi bunu başaramaz. O nedenle bu işte sabır cidden çok önemlidir.

Astral seyehatte görülen varlıklar nelerdir?

Öncelikle şunu belirtmekde fayda vardır. Astral seyahatte korkmanızı gerektirecek tehlikeli bir durum söz konusu değildir. Yani astral seyahat yapıp diğer tarafda kalma ya da ölme diye bir şey söz konusu değildir. Aslına bakarsanız gerçek dünya da çok daha fazla tehlike içindesinizdir. Diğer varlıkların görülüp görülmediği tam olarak bilnmemekle birlikte genel yargı görülmediği şeklinde. Bu seyahat esnasında tanıdığınız kişileri görebilir hatta onlarla konuşabilirsiniz. Tanımadıkları başka insanlara da rastlayanlar olmuştur. Hatta o insanların yine astral seyahate çıkmış farklı kişiler oldukları düşünülmektedir. Hayvan sesleri gibi veya çığlıklar gibi sesler duyduğunu iddia eden kişilerde vardır. Fakat hala tam olarak astral seyahatin gizemi çözülmüş değildir. Ve sanıyoruz ki daha uzunca bir süre bu anlamdaki gizem devam edecek.

Yorumlar

Popüler Yayınlar