Sigaranın zararlarını azaltan gıdalar

Bu yazımı hazırlarken sigara içen kişiler için faydalı yazı olacağını düşünerek hazırlamış bulunmaktayım.
Sigaranın zararlarını azaltan gıdalar
Vücuttan nikotinin atılması sigarayı bırakanlarda yıllarca sürmekte bir de devamlı sigara kullanan kişileri düşünün vücudundaki nikotin giderek birikir ve zamanla ortaya sağlık sorunları çıkmaya başlar.

Bazı besinler nikotinin vücuttan atılmasına yardımcı olduğu bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlanmıştır. Şimdi sizlere yazacağım bu besinler sayesinde vücuttaki nikotini temizleyen bazı besinleri sizlere sıralayacağım.

Sigaranın zararlarını azaltan besinler, nikotini vücuttan atmanın yolları, sigara içenler mutlaka bunları tüketmeli!

Vücuttaki nikotini temizleyen yiyecekler

Sigara içen kişilerin bol bol kivi tüketmesi nikotinin vücuttan atılmasını sağlar evet kivi bol miktarda vitamin içerir ve nikotini temizleme etkisi vardır.

Isırgan otunun bir çok faydası olduğu gibi vücutta biriken nikotinin temizleme etkiside vardır. Isırgan otunun içeriğinde bol miktarda demir ve dezenfektan özellik gösteren madde içermektedir bu maddeler sayesinde nikotinin vücuttan atılmasına yardımcı olur.

Vücuttaki biriken nikotinlerin atılmasına yardımcı olan bir diğer sebze ise havuç evet elde edeceğimiz havuç suyu sayesinde nikotinin atılmasına yardımcı olur.

Nikotin cilde zarar vermekte her içilen sigaranın nikotini vücutta 3 kadar kalır ve cilde büyük oranda zarar verir mutlaka nikotinin vücuttan atılmasını sağlamaktır atılması içinde mutlaka havuç suyu içmelisiniz. 

Evet arkadaşlar sigara içenler için son olarak bir tavsiye vereceğim şunu belirtmek isterim bunlar benim düşüncelerim değil uzmanların önerileridir. Neyse son tavsiyemi verelim yazımı bitereceğim. Vücuttaki hücrelerin yenilenmesi için yeterince su içmek çok önemlidir.

Vucutta biriken zehirli maddelerin dışarı atılması için su çok önemli maddelerden birisidir. Susuz kalan vücut hücreleri yenileyemez ve nikotinin verdiği zararlar azalmaz çoğalır mutlaka bol bol su içerek hücrelerin yenilenmesini sağlaya bilir ve nikotinin etkileri azalır. Evet arkadaşlar sigara içenler için faydalı olabilecek güzel bir yazı hazırladığımı sanıyorum umarım işinize yarar.

Yorumlar

Popüler Yayınlar