İğneada gezilecek yerler

Trakya bölgesinin incisi iğneada hafta sonu veya sene boyunca çalıştınız ve tatile gitmeye karar verdiniz nereye gitsem diye düşünoyrsunuz evet fazla düşünmeyin iğneada tatil yapmak için tercih edilmesi gereken yerlerden birisidir.
İğneada
Kırklareli’ne bağlı gölleriyle meşhur bir adadır doğal yaşamla başbaşa kalmak için ideal bir seçim diyebiliriz.

İğneada gezilecek yerler

Hiç gitmeyenler için gezilmesi gereken yerleri burdan öğrenebilirsiniz longoz ormanları çeşitli ağaçlarıyla ve kuşlarıyla sizleri beklemekte yanınıza su geçirmeyen bot almayı unutmayın.

İğneadasının özelliklerinden biriside göllerin ve doğal yaşamın olması kendinizi canlı belgesel izliyormuş gibi hissedeceksiniz. Gezilmesi gereken daha çok yeri var vaktiniz yetermi bilmem fakat mutlaka gezmelisiniz. 

Uzun kumsalı adeta altın tozunu anımsatmakta ve birde 148 yaşında deniz feneri var Limanköyde deniz fenerini bulanilirsiniz.

Beğendik Köyünü gezebilirsiniz bu köyün özelliğide organik ballarıyla meşhur olmasıdır. Civardaki gölleri gezmeyi ihmal etmeyin dedikya İğneadası gölleriyle meşhurdur.

Yabani hayvanların doğal evleri olan Erikli, Mert, Hamam, Pedina, Saka, Sülüklü ve Ramana gölleri İğneadasına geldiğinize pişman etmeyecek doğal hayatı yakından görmek istiyoranız tatil yapmak için gidilecek yerler arasına mutlaka almalısınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar