Blogger mobil şablona adsense ekleme nasıl yapılır

Bir çok Blogger kullanıcısı mobil şablona Adsense nasıl eklendiğini bilmez. Bu yazımda Blogger şablonunuza Adsense nasıl ekleyeceğinizi sizlere adım adım anlatacağım aslında çok basit bir kaç işlemle mobil şablonunuzda adsense aktif hale gelmektedir.
Blogger mobil şablona adsense ekleme
Yeni temaların bir çoğu duyarlı olduğu için mobil görünüme kendiliğinden geçmektedir fakat ücretsiz temalar pek sağlıklı olmuyor mutlaka bir yerinde bozukluk vardır.

Blogger panelinde yapacağınız ayarla mobil aktif olmakta aktif etmenizi kesinlikle tavsiye ederim çünkü faydasını göreceğinizden eminim neyse gelelim asıl konumuza.

Blogger mobil şablona adsense nasıl eklenir

İlk önce mobil şablon aktif değilse resimde de gördüğünüz gibi bir görünüme sahip şablon sekmesine tıklayarak masaüstü ve mobil seçeneklerini göreceksiniz sonra sağdaki mobil şablonun altındaki dişli sekmesine tıklayarak aktif edeceğiz. 

Evet mobil şablonumuz artık görünümde şimdi sıra geldi Adsense aktif etmekte Kontrol panalinden kazançlar seçeneğine tıklayarak blog'da reklam göster evet seçerek reklamın görüneceği seçerek sağ üstte ayarları kaydet seçeneğine tıklayarak yerleşim bölümüne gidiyoruz.

Öncelikle gadget'lerin içerisinde Adsense eklenmişmi kontrol ediyor eğer yoksa gadget ekleye tıklayarak Adsense seçerek ekleyeceğiz sonra düzenlemeyi kaydet diyerek işlemi sonlandırmış olacağız.

Mobil cihazdan girerek şablonunuzda adsense aktif oldumu olmadımı kontrol ederseniz daha iyi olur belki bir hata yapmış olabilirsiniz ben burdayım kafanıza takılan ne varsa sizlere yardımcı olabilirim tek yapmanız gereken yorum bölümüne sorunun ne olduğunu yazmanızdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar