Saçlarınız cansızmı? saçları güçlendirmenin doğal yolu

Bir çok kişi saçlarının cansız ve zayıf olduğundan şikayetcidir. Cansız saçlar her zaman dökülmeye maruz kalır zamanında önlem alınmazsa bu sorun ileride kelliğe kadar gidebilir.
Saçlarınız cansızmı?
Bu yazımda cansız saçları nasıl güçlendirilir etkili yöntemini kendiniz evde yapacağınız doğal karışımla saçları güçlendirebilirsiniz.

Artık cansız saçlara ne iyi gelir diye aramanıza gerek yok paylaşmış olduğumuz bu karışım yani kürümüz saçlarınızı canlandıracak eski gücüne kavuşturup dökülmelerde kesilmiş olacak. Önemli olan sa diplerinin güçlenmesidir saçınızın kökü güçlü olursa dış faktörlerle savaşabilir.

Karışımın saçlara faydaları
Saç derisini sakinleştirir ve kırılan uçları onarır. Saçlara bakım yapar. Çiğ krema aynı zamanda saçlara bakım yapar. İçeriğinde bulunan yüksek orandaki yağ sayesinde saç uçlarını yeniden forma kavuşturur ve büyüme enzimlerini de kökleri güçlendirir.

Gördüğünüz gibi faydası oldukca önemli. Biliyorsunuz doğada güçsüz olan herşey yok olmaya mahkumdur bu yüzden güçlü olmak gerekir değilmi. Her neyse fazla uzatmadan tarifi verelim.

Cansız saçları güçlendirmek için doğal etkili karışım

Gerekli malzemeler şunlardır,
2 yemek kaşığı çiğ krema,
1 tatlı kaşığı zeytinyağı,
1 tatlı kaşığı limon suyu.

Malzemeler bu kadar evet her evde bulunan basit malzemeler olmayanda kolayca temin edebilir.
Hazırlanışı çok basit 2 yemek kaşığı çiğ kremayı, 1 tatlı kaşığı zeytinyağını ve 1 tatlı kaşığı limon suyunu bir kaba koyup iyice karıştıralım.

Gelelim uygulanışına karışımı kuru ya da nemli saça masajla yedirelim sonra bekleyelim. Bir süre bekledikten sonra saçınızı durulayın. Bir kaç günde bir bu uygulamayı düzenli olarak yapın kısa zamanda farkı göreceksiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar