Oturup kalkınca diz kapağında ağrı olması

Öncelikle yazıma başlamadan belirtmek isetrim sürekli ve devamlı diz kapağı ve diz ağrısı varsa kesinlikle doktora gitmelisiniz.
Oturup kalkınca diz kapağında ağrı
Benim anlatacağım konu başımdan geçen hadisedir oturup kalkınca diz kapağımda ağrı oluştuğunu fark ettim bu bir kaç gün süren ağrıdan bahsedeceğim eğer sizde de aniden ilk defa oluşmuşsa panik yapmamanızı ve ne yapacağınızı tecrübelerim üzerine sizlere bilgi amaçlı anlatacağım.

Oturup kalkınca diz kapağında ağrı olması

Uzun süre veya kısa süreli çömelip kalktıınızda oturup kalkınca diz ve diz kapağınız ağrıyorsa panik yapmadan ağrının kısa sürede geçmesini sağlayabilirsiniz.

Oturup kalkarken daha dikkatli olumalı ve yavaş haraket ederek ayağa kalkılması gerekir. Eğer kendinize biraz dikkat ederseniz kısa sürede ayağınız iyileşebilir.

Unutmayın uzun süreli ve devamlı ağrılarda kesinlikle doktora gidilmesi gerekir. Genelde ağrılar diz kapağındaki kıkırdak kemiğinin hasar görmesi sonucu ortaya çıkar uzmanların görüşleri fakat her ağrı ciddi olarak görülmeli daha dikkatli haraket edilmelidir.

Yani anlayacağınız ağrı birden oluştuysa bir kaç gün beklersiniz baktınız haftalarca geçmiyor o vakit doktora gidip kafanızdaki soru işaretleri kaldırmalısınız.

Bendeki ağrı 3 gün içinde kendiliğinden geçti çömelip, oturup kalkarken daha dikkatli haraket ederek kısa sürede sorun ortadan kalktı.

Yorumlar

Popüler Yayınlar