Family farm para, çk, level hilesi indir

Arkadaşlar yoğun istek üzere facebook oyun hileleri paylaşmaya devam ediyoruz. Facebook oyunları arasından en çok oynan oyunlardan bizim çiftlik ve family farm oyununda kullanabileceğiniz para çk ve level hilesi yani süper bir hileyi sizlere sunmuş bulunuyoruz.
Family farm para, çk, level hilesi
Aşşağıya eklemiş olduğumuz video hilenin nasıl yapıldığı anlatılmıştır dikkatlice izlediğinizde charles programını indirerek oyun tadını çıkarabilir ve rakiplerinizden bir adım daha öne geçeceksiniz. Bu hile bizim çiftlik ve family farm oyunlarında yapılmaktadır.

Bildiğiniz gibi family farm oyununda sadece ekim ve hasat yapılmamaktadır, ekim ve hasatın yanında yemek pişirebilir üretim yapılabilir ve en güzelide balık yakalaya bilirsiniz=))).
Gerekli program charles indirme linkini kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırıp indirme adresine gidebilirsiniz.

Family farm para, çk, level hilesi indir- download kopyalanacak link

http://www.mediafire.com/download/9nac93a2nin8f6n/Charles+3.10.2+32-Bit.msi

Family farm para, çk, level hilesi videolu anlatım

Family farm oyununda para, çk, level hilesi nasıl yapılır videoda anlatılmıştır gerekli programı indirmeyi unutmayınız. Evet şimdi hasat zamanı hasattan sonra arasıra balık tutmaya gitmeyi unutmayınız. Neyse siz oyunun tadını çıkarın size iyi oyunlar oyunları aşırıya kaçmadan oynayın aksi halde gözleriniz bozulabilir.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar