Oturduğunuz yerden kalori yakmanıza yardım edecek çay tarifi

Bildiğiniz gibi fazla kaloriler vücuda yağ olarak depolanır tabi sonrasını söylemeye gerek yok ne olacağını zaten siz benden daha iyi biliyorsunuz. İşte size oturduğunuz yerden kalori yakmanıza yardımcı olacak bal ve tarçın çayı.
kalori yakmanıza yardım edecek çay tarifi
Bu çay metabolizmayı hızlandırır bu sayede kalori yakmanızı sağlar fazla kilolardan kurtulmanıza yardımcı olur. Bal ve tarçınla hazırlayacağımız kalori yaktıran çayı kullanırken egzersiz yapmayı ihmal etmezseniz daha hızlı zayıflayabilirsiniz. Egzersiz yapmaya her zaman vakit bulamıyorum diyorsanız egzersiz yapamadığınız zamanlarda bu çay çok işinize yarayacaktır. Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok kalori yaktıran çayımızın yapılışına geçelim.

Kalori yaktıran çay tarifi ve nasıl yapılır

Gerekli malzemeler şunlardır;
2 çorba kaşığı bal
1 çorba kaşığı tarçın
1 bardak kaynar su
Malzemelerimizi hazırladıktan sonra boş bardağa 1 çorba kaşığı tarçın ekleyin üzerine kaynarsuyu dökelim dudağınızı yakmayacak kadar soğumasını bekleyiniz. Hafif soğuduktan sonra üzerine 2 çorba kaşığı bal ekleyiniz. Kesinlikle kaynar suya bal eklemeyiniz kaynarsu balın içerisindeki enzimlerin ve diğer besinlerin yok olmasına neden olur kaynar su dudağınızı yanmayacak kadar olduğunda balı ekleyiniz. Çayımız hazır hale geldi şimdi nasıl tüketeceğimize geçelim.
Hazırlamış olduğumuz 1 bardak kalori yaktıran çayın yarısını yatmadan önce içelim kalan diğer yarısını buzdolabına koyup sabah uyandığınızda ısıtmadan soğuk olarak aç karnına içiniz. Dikkat etmeniz gereken yatmadan önce içtiğiniz çayın kalan yarısını sabah buzdolabından çıkardığınız da kesinlikle ısıtmaya kalkmayınız aç karnına soğuk olarak tüketilmesi gerekir.
Artık kalorilerinizden kurtulmak çok kolay çayı hazırlarken malzemelerin miktarını çoğalta bilirsiniz yeterki bal ve tarçın arasındaki oranı tutturun. Unutmayın bu çay aç karnına etkili olur tok karnına tüketmeyiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar