İbrahim Saraçoğlu boy uzatan tarif

Boy uzatmanın doğal yöntemini yani boy uzatma kürünü İbrahim Saraçoğlu açıkladı.
boy uzatan tarif
Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için şunları belirtmekte fayda var örneğin boyunuzun veya boyu uzamasını istediğiniz kişinin genetik olarak boyu kısa olmaması gerekir.

Bu tarif en çok 20-21 yaşlarından aşşağıdaki kişilerde işe yaramaktadır. 21 yaşın üzerindeki kişilerde nadirde olsa yüzde bir ihtimal işe yaradığı görülmüştür. Boy uzatan tarif özellikle gelişme çağında olan gençlerde etkili olur.

İbrahim Saraçoğlunun önerdiği boy uzatan tarif nasıl yapılır

Malzemeler kefal balığı veya torik, veya palamut, veya uskumru balığı hangisini almaya bütçeniz müsaitse o balığı deneyebilirsiniz. Peki bu balıklarla nasıl boy uzatılır?.

Saymış olduğumuz bu balıkların sırtında bulunan siyah eti boy uzatmak isteyen kişi tüketecek. 1 sene boyunca saymış olduğumuz balıklardan birinin sırtındaki siyah eti tüketilecek. 1 sene boyunca nasıl tüketilmesi gerekir?. 1 sene boyunca haftanın 3 günü pazartesi, salı, çarşamba günleri tüketeceksiniz.

1 sene bu şekilde haftada 3 gün balığın sırtında bulunan siyah et tüketilir. Bu kür 21 yaş altı için geçerlidir. İşe yaraması için bir de genetik olarak boyu kısa olanlara faydası olacağını sanmıyorum. Evet İbrahim Saraçoğlunun faydalı bir tarifini daha silerle paylaştık başka yazılarda buluşmak üzere saygılar.

Yorumlar

Popüler Yayınlar