Saçları hızlı uzatmanın yolu kahve maskesi

Güçlü saçlara sahip olmak istiyorsanız mutlaka kahve maskesini denemelisiniz. Ayrıca saçlarınız eskisinden daha güzel görünecek ve hızlı uzayacaktır. Kahve maskesini düzenli olarak uygulamalısınız.
Saçları hızlı uzatmanın yolu
Bir çok kadının sorunu olan saçların cansız ve güç olması sonucu saç dökülmeleridir. Kahve maskesini düzenli olarak 15 günde bir uygulayarak daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Güçlü ve hızlı saç uzatma yöntemi türk kahvesi maskesi tarifi, kahve maskesi nasıl yapılır

Malzemelerimiz

100 gram Türk kahvesi ( saçlarınız kısa ise 50 gram kullanın )
1,5 çay kaşığı badem yağı
1,5 tatlı kaşığı zeytinyağı
1,5 çay kaşığı limon suyu

Malzemeler bu kadar ilk önce malzemelerimizi hazırlayalım şimdi hazırlanışına geçebiliriz. Bir kase ayarlayalım bu kasenin içine bütün malzemelerimizi koyup iyice karıştıralım.
Güzelce karıştırdıktan sonra saçlarınızı biraz nemlendirin. Şimdi gelelim uygulamaya hazırlamış olduğunuz karışımı saçlarınızı biraz nemlendirdikten sonra saç diplerine masaj yaparak uygulayın ve 15 dakika bekleyin.

15 dakika sonra ılık suyla durulayın. İşlem bu kadar 15 günde 1 kahve maskesini saçlarınıza uygulayabilirsiniz. Kahve maskesi daha sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlayacaktır. Saç bakımı önemli olduğu için saç dökülmeleride büyük sorundur. Kahve maskesi saçları güçlendirir daha hızlı uzamasını sağlar bu sayede saçlar daha sağlıklı olur dökülmelerde azalır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar