Havuç maskesi saç uzatırmı?

Havuç maskesiyle hızlı saç uzatmak mümkün. Erkeklerin saçları hızlı uzar kadınların ise saçları çok geç uzadığı için kadınlar için saç uzaması problem olmaktadır.
Havuç maskesi
Bazı kadınlar saçlarının geç uzaması nedeniyle saç kestirmekten kaçınırlar. Doğal yöntemleri her zaman öneren birisi olarak havuç maskesi saçlarınızın hızlı şekilde uzamasını sağlayacaktır.

Bildiğiniz gibi kozmetik ürünleri kimyasal madde içermektedir bu yüzden evde kendiniz hazırlayacağınız doğal yöntemlerle saç uzatmak daha sağlıklı olacaktır.

Havucun vücudumuza bir çok faydası olduğunu biliyoruz saça faydası olduğunu belkide yeni duymuş olabilirsiniz şimdi geçelim maskemizin tarifine.

Havuç maskesi ile hızlı saç uzatma kürü

Malzemelerimiz şunlardır;

2 adet orta boy havuç,

1 adet yumurta,

Son olarak 3 su bardığı su,

Malzemelerimiz bu kadar şimdi hazırlamaya geçelim.

İlk önce 3 su bardağı suyu kaynamaya bırakalım sonra havuçlarımızı rendeleyelim. Rendelediğimiz havuçları kaynamakta olan suyun içine atalım ve 25-30 dakika kaynatalım.

Kaynatma işlemi bitince suyunu süzelim süzdüğümüz suyu yumurtayla iyice çırpalım. Saç uzatmak için havuç maskemiz hazır.
Uygulama şekli
Hazırladığımız bu karışımı saçlarınıza sürün sonra saçlarınıza havlu gibi birşey bulup sarın 1 bucuk saat bu şekilde bekleyiniz. Bekleme işlemi bitince ılık suyla şampuanlanarak yıkayınız.

Artık saçlarınız doğal yolla hızlı uzayacak ve saçlarınız daha canlı olacak.

Yorumlar

Popüler Yayınlar