Paşparmaktan karakter analizi nasıl yapılır

Başparmağa bakarak kişilik özellikleri nasıl anlaşılır biliyormusunuz? Düşündürücü fakat bazı kişilerde parmağın duruşuna göre karekter özelliği değişmekte.

Paşparmaktan karakter analizi
Yanılma payı olsada parmağınıza baktığınızda ve ne anlama geldiğini okuyunca karekterinizi anlatıyormu anlatmıyormu elbette buna siz karar vereceksiniz. Parmak şeklinizin hangi harfe benzediğini anlamanız için eklediğimiz resimlere bakabilirsiniz.

Başparmağa bakarak kişilik özellikleri nasıl anlaşılır biliyormusunuz? Yapılan araştırmalara göre üç çeşit parmak tipi vardır. Bunlar A-B-C olarak sınıflandırılmıştır. Her ne kadar araştırmaları bilim insanları yapsada sonuçta onlarda insan olduğu için yanılma payı vardır.

Peki başparmağı tiplerine göre karakter yani kişilik analizi nasıl yapılır bakalım.


Paşparmaktan karakter analizi
Başparmağınızı dik tutun şekli resimdeki gibi A harfine benziyorsa kişiliğiniz saplantılı karekteriniz var demektir. Aşık olduğunuz kişiye tutkuyla bağlanıp gerideki herşeyi boşverebilirsiniz. Sevdikleriniz size ilgi göstermediğinde deliye dönebilirsiniz. İşte A harfine benzeyen başparmağın anlamı kısaca bu kadar.
Paşparmaktan karakter analizi nasıl yapılır
Başparmağınızı dik tutunca şekli B harfini andırıyorsa güvenilir ve stabil karaktere sahipsiniz demektir. Duygusal, kendini dengeleyebilen, sakin ve liderlik özelliği olan kişiliğe sahipsiniz demektir.
Paşparmaktan karakter analizi
Evet geldik son karakterimize başparmağınızı dik tutunca C harfini andırıyorsa Çapkın ve bir o kadarda şıpsevdi karektere sahipsiniz demektir. Aşık olduğunuzda çok seviyorsunuz. Bir anda çok sevdiğiniz ve uğrunda herşeyi göze aldığınız kişiyi unutup başkasına aşık oluyorsunuz. Duygularınız saman alevi gibi bir anda yanıyor bir anda da sönüyor. Bu karekter özelliği sizi güvenilmez kişi olarak hayatınızdaki kişilere gösterebilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar