İkinci el araba ne zaman alınmalı?

İkinci el araba ne zaman almalıyım? İkinci el araba ne zaman alınır?

İkinci el araba almaya karar verdiniz fakat ne zaman alacağınıza karar veremiyorsunuz. Bu yazımızda ne zaman ikinci el araba alınır hasbel kader sizlere yardımcı olmaya çalışacağız.
İkinci el araba
Devamlı al sat yapanlar için ikinci el otomobil piyasası para kazandıran piyasadır. Parası olan için ideal piyasa olduğu için para kazandırıyor fakat piyasayı iyi takip etmek gerekir yoksa para kazanmak için çıktığınız bu yolda elinizdeki paralarıda bırakıp hayata küsersiniz. Otomobil alırken piyasayı iyi araştırmanız ve sabretmeniz gereklidir.

Peki asıl konumuza gelelim ikinci el araba ne zaman alınır

Özellikle kışın araba fiyatları düşmektedir gerçi oto piyasasında fırsatcı çok olduğu için uyanık olmanız gerekecek. İnternetten almayı düşünüyorsanız internet ve otopazarları arasında fiyatlarda ciddi anlamda farklılık vardır.

Yazın araba çok alındığı için fiyat yazın yükselir. Kışın araba alımız azaldığı için fiyatlar biraz olsun düşer.

İkinci el araba alacaksanız aracı sahibinden alırsanız daha ucuz alırsınız. Oto pazarından alırsanız sahibinden biraz pahalı olur. İnternetten alırsanız biraz daha pahalı olur. Galeriden alırsanız biraz daha pahalı olur. En iyi ikinci el araba alırken sahibinden bulmaya çalışın. Acele etmeyin sabırlı olun ve kışın alınderim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar