İçimde sürekli bir sıkıntı var ne yapmalıyım?

En iyi tedavi yöntemi maneviyattır. Psikolojik sorunları olan kişiler devamlı sıkılır. Sadece psikolojik sorunu olan değil bir çok neden sıkılmaya yeterlidir.
İçimde sürekli bir sıkıntı var
Kişi nefes alamayacak duruma gelebilir. Tek nedene bağlı olmayan bir çok neden den kaynaklanan sorunlar içinizi sıkabilir.

Örneğin aileniz sizi aşırı sıkabilir bu durum sizi olumsuz etkileyebilir. Bu gibi konularda internetten öneri bulamazsınız bulsanızda size yardımcı olmayacaktır. Sizi etkileyen her neyse ona göre tedavisi yapılmaktadır. Uzman bir psikolog size yardımcı olabilir.

İlk önce sizin yaşamınızı hayat tarzınızı bilmesi gerekir ne gibi konular sizi etkiliyorsa uzman size ona göre mutlaka yardımcı olacaktır. Sürekli içim sıkılıyor diyorsanız benim önerim yapmanız gereken doktora gitmenizden yanadır. Bir tavsiyem daha var maneviyat eksikliğide kişinin içinin sıkılmasına neden olabilir.
Kişi sanki dünya üzerime üzerime geliyor sanar sanki çıkmaz bir yola girmiş gibi her şeyin sonunun geldiğini sanar aslında bu sıkıntılardan kurtulmanın en basit yolu maneviyattır. Allahın bizi neden yarattığını düşünün ve yapmamız gerekenleri.

Dünyanın yaradılışını ve dönün geriye bakın kim bu dünyada kalıcı olmuş herkez bir gün göçecek ve üç günlük dünya için sıkılmaya gerek yok diyeceksiniz. Dediğim gibi maneviyata biraz sarılın sorunlarınız kendiliğinden düzelecektir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar