Erkekler neden aldatır? cevabı burda

Evli çiftlerin boşanmalarına neden olan en büyük sorun aldatmadır. Bu yazımızda erkekler kadınlarını neden aldatır bu konuda biraz bahsedeceğiz.
Erkek neden aldatır
Sadece erkekler mi aldatır diye soracak olursanız bu sorunun cevabı hayır olacaktır. Kadınlarda eşlerini aldatır fakat bu konumuz erkekler üzerine açılmıştır. Başka yazımızda da kadınlar neden aldatır sorusu üzerine tartışabiliriz.

Peki erkekler yani kocalar eşlerini neden aldatır

Erkekler eşlerinde bulamadığı şeyleri başkalarında aramaktadır. Aslında bu sorunun cevabını en iyi aldatılan kadınlar verebilir. Çünkü erkeği başka kapıları çalıyorsa bunun tek sorumlusu erkek değildir. Aldatmanın genel de birinci nedeni cinselliktir.

Evli bir erkekle sevgili hayatı yaşayan kadınlara erkek seni sebiyorum gibi güzel sözler söyleye bilir aslında erkeğin tek istesiği cinselliktir. Örneğin yatakta karısı erkeğini memnun edemiyordur kadınında erkeğini mutlu etme gibi derdi yoktur peki bu durumda erkek ne yapar gider başka yerlerde mutlu olmak ister.

Çünkü kadın erkeğini yatak odasında ne kadar mutlu ederse erkeğin gözü dışarı da olmaz. Bir neden de günümüzde aşırı derece de çoğalan dizi, film ve yarışma gibi bir çok ahlaksızlığı teşvik eden normal gibi gösteren programlardır.

Bir neden de kadınlar evlendikten sonra belli bir zaman geçtikten sonra kendilerine bakmazlar ve fazla kilolarına aldırmazlar ama erkek kendindeki fazla kilolardan çok eşlerinin fazla kilolarıyla barışamaz ve eşleri giderek itici gelmeye başlar.

Erkek aldattığı karısından boşanmayı istemez ama aldatmaktan da vazgeçmez. Aldatmaya neden olan bir çok sebep sayabiliriz görücü usulüyle evlenme karısını güzel bulmayıp büyüklerinin baskısıyla evlenmiş olması gibi konumuz uzadıkca uzar. Eşler bu sorunların yaşanmamasını istiyorsa karşılıklı konuşarak sorunlara çözüm bulmalıdırlar.

Kadın oturup düşünmeli erkeğinin sadece eve getirmesini beklememelidir. Dediğim gibi kadın kocasını yatakta ne kadar çok memnun ederse erkeği evine o kadar çok bağlanacaktır. Tabi istisnalara birşey diyemeyiz olacağı varsa olur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar