Yeşil kahvenin faydaları ve zararları nelerdir?

Yeşik kahve ülkemizde yeni yeni kullanılmaya başlamıştır özellikle kilo vermek isteyen kişiler tercih etmektedir. Kilo problemi olan kişiler için zayıflatıcı özelliği birinci sırada sağlık açısından bir çok faydası bulunan yeşil kahve kafein ve klorojenik asit içerdiği için zayıflamaya yardımcı olur. Doğal yollarla kilo vermek isteyenler için kesinlikle idealdir.
Yeşil kahvenin faydaları

Kısaca faydaları

Yorgunluğa ve halsizliğe iyi gelir enerji verir.
Yüksek tansiyonu iyileştirici etkisi vardır.
Şeker hastalığına yakalanma riskini azaltır.
Kalori ve yağ yakımını hızlandırır.
Sntioksidan etkisi vardır.
Bazal metabolizmayı hızlandırır.
Zayıflamak isteyenler için iyi bir zayıflatıcı etkisi vardır. Yağ yakımını hızlandırdığı için zayıflamaya yardımcı oluyor bu sayde fazla kilolardan sağlıklı şekilde kurtulma imkanı sağlar.

Nasıl tüketilir

Günde iki kez tüketilmelidir sabah ve akşam olmak üzere fazlası zararlı olabilir.
Yeşil kahve tüketimini özellikle kilo problemi olan kişiler tercih etmekte peki vücududa her hangi bir zararı varmıdır bakalım.

Zararları varmıdır

Bilindiği gibi her şeyin fazlası zararlıdır bu yüzden aşırıya kaçmadan kullanılması gerekir. Yeşil kahve içilen dönemlerde günde en az 2.5 litre su tüketilmesi gerekmektedir.
Doğal yollarla zayıflamak isteyenler için iyi bir yöntemdir işe yaradığı söylenmektedir aşırıya kaçmadan sabah akşam günde iki kere kullanılırsa işe yaradığını göreceksiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar