Kalp kırdım ne yapmalıyım?

Sevgilim, arkadaşımın veya başka birinin kalbini kırdım ve çok pişmanım fakat ne yapmam gerektiğini bilemiyorum diye düşünüyorsanız buyrun makalemizi okuyunuz size yol gösterecektir.
Kalp kırdım
Kalp kırmak dünyadaki en kolay işlerden birisidir sevdiğiniz her hangi bir kişinin kalbini hiç düşünmeden kırabiliyoruz. Kalp kırmak kolay fakat kırılan kalbi düzeltmek kolay değildir çünkü karşınızdaki kişiyi incitmiş olursunuz.

Özellikle siyaset, futbol konuşurken kişiler bir bir lerinin kalbini kolaylıkla kırmaktalar aslında ne siyaset nede futbol gibi şeyler arkadaşınızın kalbini kırmaya değmez. Sadece siyaset, ve futbol konuşanlarmı kalp kırıyor hayır günlük yaşanda iş hayatında da olabilir sevgiliniz olabilir sadece bir kaç örnek vermek istedim.

Peki kalp kırdınız bu haltı yediniz ve çok pişmansınız kırılan kalbi geri nasıl tamir edebilirsiniz? işe yarayan bir kaç tüyo vereyim.

Öncelikle acele etmeyin özür dileyin ve her şeyi zamana bırakın zamanla sizi affedecektir çünkü kişi sevdiği kişilere kırılır.

Kalbini kırdığınız kişi den özürdilemek hatalı olduğunuzu karşı tarafa anlatmanın en kolay yoludur sadece özür dilemek yetmez hatanızı anladığınızı karşı tarafa hissettirmelisiniz. Sevgilinizin veya eşinizin kalbini kırmışsanız özürdilemek yetmeye bilir hoşuna giden bir hediye veya yemeğe götürmek gibi şeyler kadınların çok hoşuna gider.

Bir anlık öfke sizi telafisi olmayan yollara sokabilir bu yüzden iyice düşünmeden konuşmamaya dikkat edilmesi gerekir. Çevrenizdeki kişilere karşı kırıcı değil yapıcı olarak yaklaşılmalıdır. Karşınızdaki kişinin hatası olsada hatalarını dillendirmemeli üzerini kapatmalıyız.Unutmayın hatasız kimse yoktur önemli olan hataların farkına varmak hatalı olduğunuzu karşı tarafa hissettirmektir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar