Göz altı morlukları nasıl geçer

Göz altı morlukları sağlıklı kişilerde de ortaya çıkabilir morlukların başlıca nedenleri yorgunluk, uykusuzluk ve yaş ilerlemesi sonucu ortaya çıkar. Göz altı morluklar uykusuzluktan meydana geliyorsa uyku düzeni sağlandığında kendiliğinden geçebilir. Piyasada çeşitli göz altı morlukları, göz altı kararmaları ve göz altı şişlikleri için oldukça fazla krem ve losyon vardır.
Göz altı morlukları nasıl geçer

Cildinize uygun olanı seçip kullanabilirsiniz fakat ben doğal yöntemleri tercih ediyorum diyorsanız o zaman yapacağınız bitkisel kürlerle göz altı morluklarını geçire bilirsiniz.

Yanlız bitkisel kürleri uygulamadan önce dikkat etmeniz gereken cildinizin alerjik reaksiyon verdiği bitki ve sıvılar varsa onlardan kaçınmanız önerilir.

Göz altı morluklarının doğal yolla giderilmesi için bitkisel kür tarifi

Malzemeler;

Papatya kurusu, iki fincan kadar.
Yarım litre su.

Hazırlanışı;

Papatya kurusu su içerisine atılarak iyice kaynatılır ve bu daha sonra ılıkken pamuk ile göze tampon uygulaması yaparak sürülür. Üç günde bir defa yaparak bu şekilde göz altı morluklarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı suyu bir aya yakın süre kullanabilirsiniz. Sürekli hazırlamanıza gerek yoktur. Bu işlem papatya kurusu yerine ıhlamur ya da yeşil çay ile de yapılabilir göz altı morluklarınızdan bu kürle kurtulabilirsiniz. Saygılar.

Yorumlar

Popüler Yayınlar