Yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulma

Yüzde çıkan istenmeyen rahatsız edici tüylerden doğal yolla kurtulma

Genelde kadınlarda sorun oluşturan psikolojik etki ve öz güven eksikliğine neden olan yüzdeki tüylenmeden kurtulmanın yöntemini anlatacağım. Erkekler sakal olduğu için sorun olmaz fakat kadınların güzel görünmesi için yüzde tüylerin çıkması hem sorunu yaşayan kadını hemde karşısındaki kişileri etkiler.
Yüzdeki tüylerden kurtulma
Her kadında rastlanmaz tüyler bazı kişilerde pek belli olmaz fakat bazı kişilerde de rahatsız edici olur. Yüzdeki istenmeyen tüylerden yulaf kürü sayesinde hemen kurtulabilirsiniz.

Yulaf kürü nasıl yapılır

Malzemeler
Bir yemek kaşığı bal
Bir yemek kaşığı limon suyu
Yarım yemek kaşığı kadar da yulaf ezmesi
Hazırlanışı; Balı sıcak su dolu kapta iyice karıştırın sonra diğer malzemeleri balı karıştırdığınız kaba ekleyin iyice karıştırınız.

Daha sonra elde ettiğimiz karışımın soğumasını bekleyelim karışım soğuduktan sonra tüylü bölgelere sürün 15 dakika kadar bekleyin ılık suyla durulayın haftada bir defa bu işlemi düzenli olarak uygulayabilirsiniz.

Yulaf kürü sayesinde yüzde kötü görüntüye neden olan tüylerden kısa sürede kurtulabilirsiniz. Öz güven kazanır ve psikolojik sıkıntıdan da kurtulmuş olursunuz. Pürüssüz ve tüysüz daha güzel bir cilde sahip olursunuz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar