SİGARA DİŞ AĞRISINA İYİ GELİRMİ?

Sigara diş ağrısınına iyi gelir mi? diş ağrısını geçirir mi? yoksa ağrıyı arttırır mı? sigara diş ağrısı yaparmı evet bu soruların cevabı aslında çok basit eskiden duyardım sigara diş ağrısına iyi gelir dişi ağrıyan sigara içince geçiyor diye belki sizlerde duymuşsunuzdur.
SİGARA DİŞ AĞRISINA İYİ GELİRMİ?
Diş ağrısı bilindiği gibi çekilmez bir ağrıdır ancak diş ağrısını çeken bilir ve bu ağrıyı dindirmek için ne denirse hiç düşünmeden insan yapar. Diş ağrısı başladığında ise hayatı insana zehir eder ve çareler aranır bence en iyi çare diş hekimidir.

Sigara diş ağrısına iyi gelmiş olsaydı hekimler diş ağrısına sigarayı önerirdi toplumda yanlış olan bu düşünceyi kısaca özetlemek istiyorum.

Sigaranın zararları saymakla bitmiyor bu kadar zararlı olan bir madde diş ağrısına fayda edermi etmez.

Diş ağrısını gidermez aksine dahada çok ağrımasına neden olur çünkü bakteriler diş çürümesine neden olduğu için ağız bakımı diş fırçalama düzenli yapılmadığında çürükler giderek ilerler ve ağrıya neden olur.

Yani kısacası sigara diş ağrısına iyi gelmez ağrıyı arttırır.

Eğer çevrenizden sigara diş ağrısına iyi geliyor, sigara içince diş ağrısı geçer diye laflar duyarsanız sakın inanmayın zararından başka bir faydası olmayacak buna emin olun.

Sigara diş ağrısına iyi gelirmi? gelmez daha çok diş ağrısına neden olur bu nedenle diş ağrısını sigarayla dindirmek yerine doktora gitmek en mantıklı olandır. Kesinlikle bu tür kulakdan duyma sözlere kulak vermeyin her şeyin bir uzmanı var birşeyi merak ediyorsanız kesinlikle uzman kişiye danışmak gerekiyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar