Temizleme toniği

Cilt temizleme toniği nasıl yapılır

Yüzümüz cildimiz ölene kadar bizimle. Her yaşta bizimle kalacak.bu yüzden cildimize çooo...k dikkat etmeliyiz. Cildimizi temiz tutmamız lazım ki aynaya bakınca moralimiz bozulmasın değil mi?
Temiz bir cilde sahip olmak için evimizde hemen hemen hergün  bulunan iki malzeme yeterlidir.
1 salatalık ve 1 bardak süt.
1 salatalık rendeleyip bir bardak sütle bir taşım  kaynatalım. Ardından bu karışımı  süzelim. Lapasını atalım çöpe. Bu iki güzel  nimetin suyu ile sabah akşam yüzümüzü temizleyelim. İster pamuk bir ped üzerine döküp yüzünüzü silin isterseniz bu suyla yıkayın etki aynı oluyor. Sabah akşam bu suyla yüz temizleciğimizi yapalım. Salatalığın içinde bulunan  E vitamini ve sütün  içindeki doğal yağ ile hem cildimizin nem dengesini  korumuş hem de temizlemiş olacağız.

Bu tariften emin olamadıysanız ki size garantisini verebilirim! Başka bir tarif daha vereyim öyleyse. O mis gibi kokan  bahçelerimizdeki parklarımızdaki güllerin mis kokulu suyu. Yani gülsuyu çok güzel  bir temizleme toniğidir. Sabah akşam yüzümüzü önce  gül suyuyla sonra ılık suyla yıkarsak temiz bir cilde sahip olabiliriz. Aynı  şekilde gülsuyunu da pamuk ped yardımıyla kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar