Riley Keough Kimdir

Riley keough'un galatasaray taraftarlarını mutlu eden en son çıkan haberi hakkında kısaca bilgiler

Gerçek adı Danielle Riley Keough en son galatasaray formasıyla çekildiği fotoğraflarını yayınladı galatasaray taraftarı olduğunu formasıyla çektiği fotoğraflardan da belli etmiştir. Amerika vatandajı olan riley keough galatasaray taraftarlarını en son fotoğraflarıyla mutlu etti. Türkiyenin avrupada tarih yazan takımı galatasaray giderek avrupalıları taraftar kadrosuna katmaya devam ediyor dilerim eskisi gibi avrupada tekrar tarih yazar adını duyan takımlar galatasarayımızdan korkar ve titrer.
Riley Keough
Avrupa fatihi unvanını elinde tutan takımımızın daha önce de formasını giyen Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin oğlu Pierre ve Manchester United'ın İngiliz golcüsü Rooney'i küçük oğlu idi şimdi bir yenisi daha eklendi o da güzel manken Riley Keough oldu artık taraftarların yeni beklentileri diğer yabancıların galatasaray forması giyip fotoğraflarını paylaşmalarıdır.
Sosyal medyada patlama yapan galatasaray taraftarlarının görünce mutlu olduğu ünlü manken Riley Keough kimdir kısaca biyoğrafisi sizlerle:

Riley Keough

Manken Riley Keough kısaca biyoğrafisini okumuş olduk umarım sadece galatasaray değil diğer takımlarımızın formalarını yabancı ünlüler giyer fotoğraflarını paylaşırlar onların sayesinde de ülkemizin reklamı yapılmış olur değilmi.

Yorumlar

Popüler Yayınlar