Kadınlara ne hediye alınırsa hoşuna gider

Kadinlara ne hediye alınır? Klasik kolye yüzük küpeden vazgeçin.. kadınlar kendini özel hissettirecek hediyelerden hoşlanırlar. Aldıgınız hediyeye anlam yüklemeniz gerekir. Basit bi hediyede olsa öyle bir sunum  yapmanız gerekir ki o hediye sahibinin uğuru olsun. Kolyeyi ele alalım. Kolye  almak istiyorsunuz bütçeniz ona uygun. Kolye alacağınız kişinin karakterini yansıtabilir. Mesela  yengeç burcu bir bayana kolye alacaksınız. Ucunda yengeç olan bir kolye etkileyecektir.
Takı almak istemiyorsunuz diyelim. Yastık alabilirsiniz, üzerinde ismi yazan.. ya da tişört baskılatabilirsiniz üzerinde onu yansıtacak bişeyle.fotoğraflarınız varsa bir albüm yapabilirsiniz içerisine  özel şeyleri yazdığınız. Müzik kutusu alabilirsiniz. Şamdan alabilirsiniz ki bu çok romantik bir hediye... kokulu mumlar alabilirsiniz sıradan  olmayan.

Sakın parfüm  almayın! Bu hediye kadının bilinçaltında ters etkiler uyandıracaktır. Acaba kötü mü koktum ? Acaba benim parfümümü beğenmedi mi? Acaba başka bi kızda mı bu kokuyu hissetti?gibi gibi.. abajur alabilirsiniz.. sevdiği renklerden oluşan bir abajur çok etkileyici olacaktır.. hiç olmadı hiç bişey beğenemediniz veya bütçeniz  uygun değildi. işte o zaman  yapacağınız tek şey, size ait olan ve onun beğendiği birşeyinizi hediye etmek.. bu saat olabilir tişört olabilir anahtarlık olabilir. Onun sizde beğendiği birşeyi hediye etmekle 12 den vurursunuz..
Söylemeden yapamayacağım, en güzel hediye "kitap"tır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar