Fazla kilolardan kurtulmak için 5 öneri

Diyet yapmadan fazla kilolardan kurtulun; Günümüzde kilo problemi giderek artmaktadır özellikle de kadınlar erkeklere göre çabuk kilo alır ayrıca sayısal olarakta fazladır.
Fazla kilolardan kurtulmak
Kilo sorunu yaşayan bayanların genelde Vücudunun üst bölgesi zayıf alt bölgesi ise şişman ve yağlı olur bu kişiler diyet yaparak bu yağlardan kurtulmak ister fakat diyet yapsalarda kurtulamazlar sadece aç kalırlar ve yağlı bölgeler daha çok şişer kilolardan kurtulayım derken daha çok kilo alırsınız doğal olarakta bu durum psikolojik olarak kişiyi etkiler.
Diyet yapmadan aşşağıdaki önerileri uygularsanız vücudunuzun alt bölgesindeki bu yağlardan zamanla kurtulabilirsiniz.

Fazla kilolardan sağlıklı kurtulma önerisi

1- Her sabah erkenden bir kahvaltı yapın. Kahvaltınızda 1 dilimden fazla ekmek, bal ve reçel yemeyin. Vücudumun üst bölgesi oldukça zayıf, altı ise olması gerekenden fazlasıyla şişman ve yağlı.

2- Ara öğün kesinlikle yemeyin. Arada acıkırsanız süt, ayran veya su içebilirsiniz.

3- Öğlen yemeğini kahvaltıdan 5-6 saat sonra yemeye çalışın. Öğlen yemeğinde az da olsa et türü bir yiyecek yemeye gayret edin, bu kıymalı bir sebze yemeği, tavuklu veya balıklı bir yemek de olabilir.

4- Günlerin uzun olduğu aylarda akşamüzeri saat 19.00 civarı bir öğün daha yiyin. Bu öğünde kahvaltılık veya yoğurt, meyve, badem ve ceviz yiyebilirsiniz.

5- Akşam yemeğinizi iyice acıkmadan yemeyin. Akşam kesinlikle meyve ve çiğ salata yemeyin.

Bu öneriler sayesinde fazla kilolarınızdan kurtulabilirainiz fakat herşeyi zamana bırakın hızlı kilo vermek sağlıklı değildir uzmanların uyarıları hızlı kilo vermenin sağlıksız olduğu yönünde saglığınızdan olmadan yavaş yavaş sağlıklı kilo verin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar