Kil maskesi tarifleri, Kil maskesi nasıl yapılır

Kil maskesi e işe yarar ve nasıl yapılır; Cildi güzelleştirir cilt temizliği için en çok tercih edilen kil'dir çünkü doğal olduğu için yan etkisine pek rastlanmamıştır.
Kimyasal medde karıştırmadan kullanılmalıdır faydasını bildiğimiz çeşitli doğal malzemeler kullanılmaktadır. cilt bakımı için cildinize uygun olan aşşağıdaki maske tariflerini kullanın.

Kil maskesi cildi güzelleiştirmek için uygulanır cilt'deki ölü hüçreleri canlandırır gözenekleri temizler. Ölü derileri yeniler siyah noktalardan kurtulmanıza yardımcı olur. Kil maskesi tariflerini uygulamak için öncelikle cildinize uyan tarifi seçmelisiniz cildiniz yağlı ise yağlı ciltler için maske tarifini uygulamalısınız eğer normal bir cildiniz var ise normal ciltler için kil maskesi tarifini kullanmalısınız.

Kil'den cilt maskesi yaparken püf noktaları unutmamalısınız öncelikle kili hazırlarken muhakkak 250°C-300°C de fırınlayın ve yeşil kil yağlıdır besleyicidir bu yüzden yeşil kil tercih edin. Kili sabundan uzak tutun kesinlikle sabuna karıştırmayın yoksa bakteri oluşur.

Kili toz haline getirmek için cam kaseye koyun daha sonra içine su koyun suyun kilden fazla olması gerekir kil dibe çökünce suyu süzün kili fırına verin fırında kil toz haline gelecektir. Bu noktalara dikkat ederseniz cilt için yapacağınız bu maske tariflerinin faydasını görürsünüz bir de maskeyi uygulamadan önce kesinlikle cildinizi temizlemelisiniz maskeyi uygulamadan önce cilt temiz olmalıdır.

Burda sıralanan tüm cilt tipleri için, normal ciltler için, yağlı ciltler için, cilde canlılık kazandırmak için, siyah nokta ve gözenekleri temizlemek için kil maskesi tarifleri sıralanmıştır.
Kil maskesi tarifleri sayesinde cildiniz temizlenmiş olur daha güzel görün ortaya çıkar bu sayede kadınlar kendilerini daha güvenli hisseder doğal bakımın sırrı kil'den geçer.

Yorumlar

Popüler Yayınlar