Karıncalardan kurtulmanın yolu burda

Karıncalardan kurtulmak için ne yapmalı, karıncalardan kurtulmanın doğal yöntemi, karıncalardan ne yaptıysam kurtulamıyorum nasıl kurtulurum acaba diyorsanız bu konumuz tam size göre çözümü burda.
Karıncalar dadandıysa tamam kurtulmak o kadar kolay olmuyor toplumda karınca berekettir densede ev halkını oldukca rahatsız etmektedirler.
Kapıyı peceyi kapatsanız toprağı kazar yine girerler tek çareniz onların anlayacağı dilden hareket etmeniz kalıyor. Hayvanları öldürmeye gerek yok onlarda can taşıyor sonuçta doğanın bir parçasıdır paylaştığımız doğal sprey sayesinde bu hayvanların kensiliğinden uzaklaşmasını sağlayacak ve onlara veda edeceksiniz. Karıncalarla nasıl başa çıkacağınızı bilmiyorsanız kokusuyla karıncaları uzaklaştıran bu spreyi kolayca yapabilirsiniz.

Bu malzemeleri hazırlayın

1/4 su bardağı elma sirkesi
1/4 su bardağı su
Karanfil yağı
Portakal
Herkezin evinde buluna bilecek malzemeler şimdi gecelim spreyimizi hazırlamaya ve kullanmaya.

Hazırlanışı ve kullanma şekli

Elma sirkesini ve suyu bir sprey şişesine boşaltın. Birkaç damla karanfil yağını içerisine ekleyin. Portakalın kabuklarını soyup kabukları da şişeye koyun.
Şişeyi çalkalayın. Daha sonra spreyi karıncaların çıktığı her köşeye ve karınca gördüğünüz yerlere sıkın. Her gün karıncalar uzaklaşana kadar bunu tekrarlayın.
Bu spreyin kokusundan hoşlanmadıkları için zamanla evinizi terk edecekler evinizde hayvan beslemenize gerek kalmayacak.=))) Saygılar.

Yorumlar

Popüler Yayınlar