Güncel konut projeleri istanbul

Son yıllarda rekabeti oldukca yaygınlaşan inşat sektörü istanbul giderek büyümeye devam ediyor konut yapımında rekabet artsada fiyatlar dudak uçuklatıcı. Evi olmayanların hayalidir ev almak istanbulda ev almak için maddi durum çok iyi olmalıdır yoksa evlere sadece bakmakla kalıyor insan.
1+1 ler ucuz fakat tek kişilik, yeni evlenmiş yada 1 veya 2 çocuğu olan aileye 2+1 yeterli geniş ailelerin tercih etmesi gereken 3+1 bence daha ideal eve sıkışıp kalmazsınız.
Ev alırken iyi düşünmek gerekir yatırım amaçlı alıyorsanız evi ileriyi düşünmek çok önemli genelde istanbuldaki evler prim yapar yinede araştırıp almakta fayda var. Başımı sokacak bir evim olsun diyorsanız yine paranızı çöpe atmamak için prim yapacak yerleri tercih etmelisiniz. Bu devirde para kazanmak çok zor olduğu için yıllardır biriktirdiğiniz paranızı neden çöpe atasınızki değilmi?. Güncel konut projelerini bir araya topladım araştırmalarınıza bir nevi yardımım dokunsun diye bu konuda sizlere yardımcı olmak için bazı büyük firmaların konut projelerini sizlere paylaşmak istedim.

Güncel satışta olan konut projeleri

Duman kaya konut projeleri için tıklayınız
Kiptaş konut projeleri için tıklayınız
Toki illere göre konut projeleri için tıklayınız
Emlak konut gyo projeleri için tıklayınız

Bu şekilde güvenilir bazı firmaların güncel konut projelerini eklemiş olduk linkler firmaların sitesine ait olduğu için devamlı güncellenmektedir. Umarım gönlünüzden geçen istediğiniz eve kavuşur yada yatırımınızı saglıklı şekilde yaparsınız. Unutmayın mülk alırken kazanmalısınız.

Yorumlar

Popüler Yayınlar