Depresyona kesin çözüm omega 3 balık yağı

Kötü beslenme depresyonu tetikliyor doğru beslenmenin ne kadar önemli olduğunu bu yazımızdan anlamak mümkün. Kötü beslenme zihinsel rahatsızlıkların oluşumunda büyük rol oynamakta sonuç olarak depresyona girmekte mümkündür fakat tedavisi imkansız bir rahatsızlık olmadığından doğru beslenme sonucu kısa zamanda depresyondan kurtulmakta mümkün.
Omega 3 vitamini sayesinde hastalar daha çabuk tedavi edildiğini uzmanların yaptığı araştırmalarda ortaya konmaktadır omega 3 özellikle somon balığında oldukca fazladır uzmanlar bu hastaların bol bol omega 3 vitaminiyle beslenmesini öneriyor bu şekilde hastalığı kolayca atlatabilirler denmekte. Besleyici gıdaların dikkat eksikliği, bipolar bozukluk, kaygı ve depresyonu tedavi ettiği bilinmekte.

Depresyonun en etkili doğal ilacı omega 3 balık yağı alımı

Araştırmalar, omega-3 alımındaki artışın depresyon belirtilerini hafiflettiğini gösteriyor. Birkaç bilimsel araştırmanın sonuçlarına göre, günlük 1.000-2.000 mg omega-3 balık yağı alımı, depresyon belirtilerinin hafifletilmesine yardımcı oluyor. Kişinin ruh halindeki düzelmeler, genelde bu takviyeye başladıktan 3-12 hafta arasında meydana geliyor. Ayrıca, diyetlerinde yüksek miktarda balık tüketen kişilerin ruh halinde de benzer düzelmeler olduğu biliniyor. Somon balığında çokça bulunan omega-3 yağları, depresyon tedavisi gören bir kişide kullandığı antidepresanın etkinliğini arttırıyor. Uzmanların görüşlerini sizlere sunmaktan mutluluk duymaktayım artık omega 3 vitaminin bir faydasını daha öğrenmiş olduk saygılarımla.

Yorumlar

Popüler Yayınlar