SİYAH NOKTALAR İÇİN EVDE YAPILACAK MASKE

Merhabalar, bugünkü konumu siyah noktalar ile mücadele eden sizler için “Siyah noktalar için evde yapılacak maske” adlı başlığını, hazırladım ve yine sizler içinde anlatıma sunacağım. Bu tamamen doğal yöntem sayesinde sadece siyah noktalardan kurtulmakla kalmayacaksınız, aynı zamanda da cildinizdeki gözenekleri de açmış olacaksınız ve bu sayede işlem sonrasında cilt renk tonunuzun da eşitlenmesini, etkileyeceksiniz.
SİYAH NOKTALAR İÇİN EVDE YAPILACAK MASKE
Bu sebepten bu doğal maskeyi, cildinde kızarıklık gibi problemler ile karşılaşan kişilere, özellikle tavsiye ediyorum. Şimdi dilerseniz anlatımıma bu doğal maskenin tarifi ile devam etmek istiyorum.

Siyah Noktalar İçin Maske

Evet, aradığınız şey siyah noktalar için evde yapılacak maske tarifi ise doğru yerdesiniz. Bu yöntem, etkisini bir anda göstermese de diğer yapay yöntemlerden, kat ve kat daha iyi sonuçlar verir. Zaten yapay maskelerde anında sihirli bir dokunuş yapmaz, yani size hemen mucizevî bir sonuç vermez. Bu sebepten bu maskeyi uygularken de sabırlı olup, hemen bir mucize beklenmemelidir. Uygulanan bu doğal maskenin etkisini, bir aylık bir süre içerisinde sizlerde fark edeceksinizdir.

Siyah noktalar için evde yapılacak maskenin tarifi için beş su bardağı buharı üzerinde kaynar su, tuvalet kâğıdı, yumurta fırçası, banyo havlusu, leğen ve bir adet yumurta akı, yeterli olacaktır. Öncelikle yapmanız gereken işlem, beş su bardağı kaynar suyu leğene döküp, havluyla leğenin üzerini iyice kapatmanız gerekiyor. Daha sonra yüzünüzdeki gözeneklerin açılması için havlunun altına başınızı koyup, 5-10 dakika buharda beklemelisiniz.

Yalnız beklerken yüzünüzü fazla suya yaklaştırmamaya, dikkat edin. Aksi takdirde buhar yüzünüzü yakabilir. Unutmayın! Buharda ne kadar fazla beklerseniz, cildinizdeki gözeneklerde o kadar açılır ve uygulayacağınız maskenin de faydasını o kadar görürsünüz. Bu aşamayı tamamladıktan sonra cildinizi havluyla kurulayıp yumurta akını, fırça yardımıyla yüzünüze sürün ve üzerine tek kat kalmış, tuvalet kâğıdını yapıştırın.

Daha sonra ise yapıştırdığınız o tuvalet kâğıdının da üzerine, bir kat daha yumurta akı sürüp, yaklaşık 10-15 dakika beklemeniz gerekiyor. Sonrasında tıpkı siyah maske çıkartır gibi tuvalet kâğıdını yırtmadan yüzünüzden çıkartın ve ılık su ile yüzümüzü iyice yıkayın. Doha sonra dilerseniz, yüzünüze favori nemlendiricinizi sürüp, işlemi bitirebilirsiniz. Siyah noktalar için bu işlemi, haftada en az iki defa uygulamanızda fayda var.

Yorumlar

Popüler Yayınlar