Selülite iyi gelen yöntem

Selülite iyi gelen kür

Selülit kadınların korkulu rüyası giderek artan kötü görünüme yol açan bu rahatsızlık günümüzde oldukca yaygınlaşmaya başladı peki neden bu kadar arttı? kötü beslenme, genetik, yaş, hormonlar, fazla yağlar, yaşam bicimi gibi bir çok neden selülitin ortaya çıkmasına neden olmaktadır.
Kesin bir tedavisi yoktur fakat kötü görünümü en az seviyeye indirebilirsiniz haftada iki kez banyo yaparken banyo suyunuza tuz ekleyip banyo yapabilirsiniz ayrıca kurtulmak için bol su tüketmelisiniz. Zeytin yağı ve kahve ile yapacağınız bu karışım ile kötü görünü az seviyeye düşürebilir korkularınızdan uzaklaşabilirsiniz.

Selülite iyi gelen etkili yöntem

Zeytinyağı ve sabah kahvesinin ılık kalıntısını karıştırın. Hafif ılık olan bu karışımı kalın bir tabaka halinde selülitli bölgeye sürün. Kahveli bu karışım kan akışını hızlandıracaktır. Birkaç dakika bekledikten sonra sert bir şekilde masaj yapın. Ardından ılık suyla tamamen temizlenin. Bu karışımı sürdükten sonra streç film ile de sarıp 15 dakika bekletebilirsiniz. 2-3 haftada bir tekrarlayabilirsiniz. Selülitli bölgelere düzenli olarak masaj ile dolaşımı hızlandırabilirsiniz. Bu sayede dolaşım hızlanır sarkmalar azalır sizde rahat bir nefes alabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar