Saç derisinin nefes alması için kür

Günümüz yaşantısında saç derisi bazı etkenlerden dolayı nefes alamayacak hale gelir özellikle büyük şehirlerde yaşayanlar toz, hava kirliliği ve çalıştığı ortamdan kaynaklı saç derisi nefes almadığı için zayıflar ve dökülmeler çoğalır.

Saçlarımızı kaybetmeden gereken önlemleri almakta bizim elimizde paylaştığım kür sayesinde daha canlı ve bakımlı saçlara sahip olacaksınız buyrun saç bakım kürünü hazırlayalım.

Gerekli malzemeler
4 damla adaçayı ve 1 yumurtanın sarısı hazırlayınız daha sonra derince bir kasenin içinde malzemelerimizi güzelce karıştırın. Daha sonra bu karışımı temizlenmiş ıslak saça sürerek 15 dakika bekletin. (Bu uygulamayı yapmak için en uygun ortam banyodur. Saçlarınızı bir kez şampuanladıktan sonra karışımı saçınıza sürerek 15 dakika bekletin. Daha sonra da ılık suyla durulayın, tekrar köpüklemeyin.)

Bu kürü haftada iki kez uygulayarak saçlarınızın arınmasını, saç derinizin nefes almasını sağlar ve zayıflamaktan kaynaklı dökülmesi önlemiş olursunuz. Bu karışım sayesinde saç derinizin nefes almasını sağlayacak ve zayıflamadan kaynaklanan dökülmeleri önleyeceksiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar