Kulunç ağrısına ne iyi gelir

Kulunç ağrısı genelde omuzlarda hissedilmekte özellikle içine kapalı ve stresli kişilerde ortaya çıkar stersten mümkün olduğu kadar uzak durmalıyız birde her şeyi içimize atmamalıyız sıkıntılarımızı birileriyle paylaşmalıyız.

Kimlerde sık görülür

Özellikle menopoz döneminde artış gösterebiliyor. Fibromiyalji olan kişilerde, kas ve iskelet sistemi ağrıları, kaslarda tutukluk, uyku bozukluğu, yorgunluk, baş ağrısı, depresyon gibi problemler görülebiliyor.

Alınması gereken önlemler

Kulunç ağrısı için; hafif ve terlemeyi önleyen iç çamaşırlar seçin. Kendinizi, aç ve yorgun duruma sokmayın. Stresli ortamlardan uzak durun. Omzunuzda çanta taşımaktan kaçının. Kafein, alkol ve tütünden uzak durun. İşte, evde, ayakta dururken ya da otururken duruşunuza dikkat edin. Mümkün olduğu kadar çok su için fazlada aşırıya kaçmayınız.
Tedavi için yapmanız gereken bir işlemde kırık çıkık işlerine bakan kişilerde kulunç ağrısını tedavi edebiliyor kardeşim de kulunç dan şikayetciydi kırık çıkık işlerine bakan kişi 3 dakikada tedavi etmişti başıma geldiği için önermekteyim.

Yorumlar

Popüler Yayınlar