Acı çehre otu nedir, ne işe yarar

Zayıflatan acı çehre otu bitki tohumlarından oluşmaktadır tam 75 farklı bitki tohumunun karışımıyla meydana gelir.
Bu bitki tohumu karışımı sayesinde ayda 8-10 kilo vermek mümkün bu kişiye görede değişebilir aktarlarda bulabilirsiniz.

Faydaları nelerdir

Bağırsakların çalışmasını düzenler, temizler, hücreleri yeniler ve cildi sıkılaştırır, cild sarkmalarını engeller, kolesterolü dengeler, idrar söktürür (Prostat ve böbrek hastalıklarına faydalıdır), Gaz oluşumunu azaltır ve buna bağlı olarak şişkinlik şikayeti olanlar için yararlıdır.

Zayıflatırmı?

Kullanan kişiler acı çehre otunun zayıflattığı söylemekteler zayıflamak için sporda yapmalısınız bol su ile kullanmalısınız

Acı çehre otu nasıl kullanılır

Öğünlerden sonra ılık su ile birlikte tüketilir yani yemeklerden sonra günde üç tane sabah, akşam ve öğlen bol suyla kullanın.

Acı çehre otu kabızlık sorunu yaşayanlar içide faydalıdır barsakları çalıştırma etkisi olduğu için çalışanlar için biraz sıkıntı wc ye sık gitmeleri gerekiyor. Şunu belirtmek isterim çok hızlı zayıflama bana göre biraz anormal geliyor yani sağlığınızı olumsuz etkileye bilir bunu kullanırken bol bol su içmelisiniz sıvı kaybına yol açtığı için bol bol sıvı almalısınız.

Alındıktan sonra 1-2 saat sonra etkisini göstersiği söylenmekte araştırmalarıma göre kimi 1 haftada 4 kilo verdiğini söylüyor kimide ayda 4 kilo verdiğini söylemektedir kullananlar çok fazla gaz yaptığını söylemekteler.

Eğer zayıflamak için kullanacaksanız belli bir süre sonra bırakmanızı öneririm çok fazla kilo vermekte iyi değil uzmanlar acı çehre otunun insan sağlığına zararı olup olmadığını araştırmaktadır.
Düzenli eğzersiz ve spor yaparak daha sağlıklı zayıflamak en doğru olanıdır.

Yan etkisi olurmu kronik hastalığı olanlara veya bazı kişilere yan etkisi olabilir fazla aşırıya kaçmayın aktardan alırken nasıl kullanacağınızı birde onlara sorun benden öneriler bu kadar sağlık yaşamlar dileğiyle.

Yorumlar

Popüler Yayınlar