Tatil için ingiltere ye nasıl gidilir

Tatilinizi ingiltere'de yapmak istiyorsunuz fakat nasıl gidildiğini bilmiyorsunuz bu doğal bir durumdur ilk defa gidecekler için. Aşşağıda ingiltere'ye turist olarak gideceğiniz ve yapmanız gerekenler detaylı şekilde anlatılmıştır.
Tatilinizi İngiltere'de geçirmeye karar verdiniz ve turist olarak nasıl gidebilirsiniz. Öncelikle en az 6 ay geçerli bir pasaporta ihtiyacınız bulunuyor. Pasaportunuzu edindikten sonra İngiltere Vizesi 'ne ihtiyacınız olacak. İngiltere vizesi için bir takım evraklara ihtiyacınız var. Banka hesabınızda para, 2 resim, sigortalıysanız sigorta evrakları, kendi işiniz ise işyeri evrakları, evlilik durumu belgesi vb. Vizenizle birlikte uçak rezervasyonunuda İngiltere konsolosluğuna sunmanız gerekecek.
Tabi vize işlemlerinizi seyahat tarihinden 1-2 ay önce yapmanızda büyük fayda olacaktır. Bunun nedeni ise İngiltere Konsolosluğunda olabilecek yoğunluktan dolayı vize çıkış süreniz uzayabilir. Bu durumda acil İngiltere Vizesi başvuru şansınızda bulunuyor. Ücreti biraz daha yüksektir ama acil durumlar için bir avantaj sağlar.
Evet artık ingiltere'ye nasıl gideceğinizi öğrenmiş oldunuz artık tatil yapmak için yapmanız gereken gerekli evrakları hazırlayıp ingiltere'ye uçmaktır iyi tatiller.

Yorumlar

Popüler Yayınlar