İstanbul Plaket İmalatı

Sizlere bu yazımızda plaket.biz.tr sitesi ile uygun fiyatlı ve kaliteli İnternet üzerinden plaket siparişi verebileceğiniz plaket sitesini tanıtacağız.

Kişiye özel ve kurumsal plaket çözümleri üreterek müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Firmamızın 10 TL'den başlayan fiyatlara yapmış olduğu kampanyalı plaket seçenekleri sunmaktayız.

Kişiye özel plaketlerde fotoğraf baskılı plaketler tercih edilmektedir. Bu teknik kristal cam plaket çeşitlerine de uygulanmaktadır.

Sevdiklerinize kırmızı, lacivert olarak kadife kutusu ile hediye edebilirsiniz. Kurumsal firmalar personellerine, müşterilerine taktim ediyorlar.

Firmamız ahşap plaket, kristal plaket, gümüş tabak plaket, madalya, kupa, yaka isimliği, masa isimliği ve daha bir çok ürün çeşidi ile reklam ve ödül alanında hizmet vermekte. Siparişleriniz en kısa sürede ürün çeşitliliğine göre üretim yapılır ve teslim edilir.

Türkiye'nin her yerine kargo ile gönderim yapılır. Kampanyalı plaket çeşitlerimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz. Sitemiz üzerinden ürün çeşitlerimizi ve iletişim bilgilerimizi bulabilirsiniz. http://www.plaket.biz.tr

Yorumlar

Popüler Yayınlar