Tüp bebek tedavisinde önemli gelişme

Tüp bebek tedavisinde yeni gelişme bu tedavi yöntemi daha geliştirilmiş ve eski yöntemlerle bebek sahibi olamayanların bebek sahibi olabileceklerini uzmanlar söylemektedir. Bebek sahibi olmak için hiç bir zaman geç kalmış değilsiniz bir kaç olumsuz tedavi yaşadıktan sonra pes etmeyin sabırla arayışlara devam edin. Bu haber önemli olduğu için sitemde paylaşmak istedim dünyada milyonlarca insan bebek sahibi olmayı uğruna herşey den vazgeçip bütün varlıklarını bebek uğruna feda edeceklerini biliyorum. Peki bebek için değermi bebek için dünya benim olsa 1 tane bebek için dünyayı verirdim.

Tüp bebek tedavisinde yeni yöntem nasıl yapılır

Bu tedavi, üç veya daha fazla tüp bebek başarısızlığı olan hastalarda uygulanıyor. Tedavinin hiçbir yan etkisi yok. Sadece serum içerisinde soya ve yumurta olduğu için bu besinlere alerjisi olan hastalara uygulanmıyor.
Hamilelik ihtimalini yükselten "intralipid" tedavisi Türkiye'de de uygulanmaya başladı. Anneye bağışıklık sistemini düzenleyici ve dengeleyici özelliğe sahip, içerisinde yağ olan bir serum veriyoruz. İstanbul'da üç dört defa tüp bebek tedavisi görüp gebe kalamayan annelerin çoğu, bu yöntem sayesinde hamile kaldı.
Amerikalı bilim kadınının geliştirdiği yöntemde, bağışıklık sisteminde düzensizlik olan anne adaylarına uygulanan intralipid tedavisinin başarılı olduğu görüldü. Bu yöntemi, İstanbul ve İzmir'deki merkezlerimizde uyguluyoruz. Bu serum, bağışıklık sistemini dengeliyor ve düzenliyor. Serumu, tüp bebek tedavisini uygulayacağımız anne adaylarına embriyoyu transfer ettiğimiz günden bebeğin kalp atışını duyduğumuz ana kadar uyguluyoruz.Bebek sahibi olamayanlar için bu tedavi yöntemini deneyin derim. Kaynak :zaman

Yorumlar

Popüler Yayınlar