Ter kokusuna kesin çözüm

Ter kokusu sorunu olanlar buyrun tamamen doğal yolla çözümü burda

Ter kokusuna ne iyi gelir; Ter ağır ve rahatsız edici oldukca kötü derecede kokmaktadır. Her insanın teri kokmaz fakat bazı kişilerde aşırı terlemese bile teri kokar çevrenizde veya kendinizde bu problemle karşılaşmışsınızdır. Çevremde çok rastladığım için çözümünü araştırdım ter kokusunu doğal yolla gidermede oldukca etkili bir yöntemi paylaşıyorum. Kendi fikrimi söyleyeyim bence kişinin teri kokması insanın kusuru değildir kusur olan problem varsa problemi çözmemektir. Çevremizdeki kişileri rahatsız etmeye kesinlikle hakkımız yok. Derdi veren Allah c.c mutlaka dermanınıda vermiştir. Gelelim asıl meseleye doğal yolla ter kokusunu önlemek için yapacağımız deodorant nasıl yapılır.

İşte doğal deodorant tarifi

Hazırlanacak malzemeler; 1 sprey şişesi, Elma sirkesi ve su gereklidir bu malzemeleri hazırladıktan sonra yapılışına geçelim.
Doğal deodorant  yapılışı; Şişenin boyutuna göre elma sirkesi ve suyu karıştırıp çalkalayın. Elma sirkesin miktarını göz kararı ayarlayabilirsiniz. Sudan bir ölçek daha fazla elma sirkesi olmasına dikkat edin. Temizlenmiş koltuk altınıza birkaç kez bu karışımdan sıkın. Gün içinde bir ya da iki kere uygulamanız yeterli olacaktır. İlk sıktığınızda sirkenin kokusunu alacaksınız. Bu sizi aldatmasın birkaç dakika içinde sirke kokusu uçacaktır. Rahatlıkla bu uygulamayı deneyebilirsiniz. En azından içinde ne olduğu belli olmayan kimyasal sağlığınızı tehdit edecek deodorantlardan uzak durmuş olursunuz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar