Saç dökülmesine doğal çözüm

Saçlarım çok dökülüyor diyorsanız saç dökülmelerine karşı bu tarif tam size göre; Kadınlar için saç dökülmelerine karşı doğal yöntem bu denenmiş uygulamayı deneyenler çok memnun.Artık saçlarınızı sağdan soldan toplamanıza gerek yok saç dökülmesin insanı psikolojik olarak nasıl etkilediğini çok iyi bilirim. Saçı dökülen kadınların bu psikolojiden kurtulmaları için saç dökülmelerine karşı etkili denenmiş doğal karışım tarifini veriyorum dua edin yeter.

Saç dökülmesine denenmiş çözüm

4 yumurta sarısı saçınızın uzunluğuna kısalığına göre yumurta adedini değiştire bilirsiniz örneğin kısa saç için 2 yumurta, 2 yemek kaşığı çörekotuyağı, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, varsa1 tatlı kaşığı susam yağı ya da badem yağı da katabilirsiniz.Yağlar ne işe yarıyor? yumurtanın saçtan daha kolay çözünmesini sağlıyor ve nem veriyor.Bu malzemeleri karıştırıyoruz çıplak elle saç derimize masaj yapıyoruz iyice yediriyoruz. Saç derisine saç uçlarına iyice yedirdikten sonra saçınızı dolayın tepenize yapıştırın. Sonra poşeti kafanıza geçirin tokayla sabitleyin 2 saat kadar bekleyin.Saçınızın kurumasını beklerken bir çay kaşığı balı 4-5 su bardağı kaynar suda eritin ve soğumaya bırakın ballı su beklesin. Sonra 2 saat geçtikten sonra soğuk su ile durulayın bu işlemden sonra saçınızı bıttım sabunu ile ikikez köpürtün güzelce durulayın. Biraz koku olacak yumurta sarısı olurda
koku olmazmı kokuyu yok etmek isterseniz elinize biraz dökerek saçlarınızı ovalayın bu işlem kokuyu giderir.
Son olarak soğuttuğunuz ballı suyu saçlarınıza dökün ve durulamayın ballı su saçlarınıza parlaklık verecektir.
İl denemeniz de saçlarınız keçe gibi olur fakat devamlı yaptıkca saçlarınız mükemmel bir hal alacaktır.
Saç dökülmesine diğer bir yöntem ise ısırgan otu aktarlar da bulabilirsiniz.1 tutam ısırgan otunun üstüne kaynar suyu döküp 15 dk beklicez banyo yaptıktan sonra saçlarımızı bu karışımla durulucaz tekrar saçları yıkamıcaz.Isırgan otu ile yaptığımız karışımı düzenli şekilde saç larımıza her banyodan sonra uygulucaz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar