Önerilen Göbek Eritme Diyetleri

 Göbek Yağlarını Eritmek için Doğal Kür

Uzmanların sağlıklı şekil de göbek eritme diyetleri bu diyetleri yapmak kadar spor yapmak ve doğru eğzersizleri yapmakta önemlidir.Diyetle beraber spor yaparsanız eğer göbeğinizdeki istenmeyen yağlardan kurtulmanız zor değildir sağdece biraz sabır ve istek gerekli.Diyet yaparken biraz dişinizi sıkın ve göbek yağlarınız dan kurtulun işte uzmanların önerdiği göbek eriten diyetler.

7 Günde Göbek Eritme Diyeti

Pürüzsüz bir karına sahip olabilmek için ilk önce alışkanlıklarımızı gözden geçirmeliyiz .İşte size 7 günde göbek eritme diyeti. Bu diyeti uygulayabilmenin en önemli kurallarından birisi ne olursa olsun günde 3 öğün yemeliyiz. Öğlen veya akşam protein bakımından zengin beslenmeliyiz. Gün içinde 5 porsiyon meyve veya sebze tüketmeliyiz. Bir bardak sıcak suya sıkılmış limon suyu içerek güne başlamalıyız.Gün içerisinde 2 litre su ve 1 kaç bardak bitki çayı tüketmeliyiz. Öğünlerde ve sandviçlerde kepek ekmek tercih etmeliyiz. Şekersiz ve az tuzlu yiyecekler tüketmeliyiz.
Kahvaltıda;Ballı yulaf ya da taze meyve suyu, taze meyveli yoğurt, haşlanmış yumurta, domates gibi yiyecekler tüketmeliyiz.
Atıştırmalıklar; çorba, az yağlı yoğurt, 2 avuç içi dolusu çerez, avuç içi kadar fındık, yarım avakado, havuç gibi sebzeler, bir kaç tane ufak domates.

İbrahim Saraçoğlu Göbek Eritme Kürü

Malzemeler
4 adet taze lahana yaprağı,
1 demet taze maydanoz,
1 adet sulu limon
Yarım litre su
Hazırlanışı ve uygulama şekli
Yarım litre klorsuz suyu kaynatın.
Kaynayan suyun içine lahana yapraklarını atın.
Lahana yapraklarını en az üç dakika kaynattıktan sonra maydanozları da ilave ederek yaklaşık üç dakika daha kaynatın.
Karışımı ocaktan indirip soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra karışımı süzün İçine 1 limonun suyunu ekleyin.
Bu lahana suyundan günde 2 veya 3 kere içilmelisiniz. Aç ya datok karına içebilirsiniz.
Bu karışımı her gün taze olarak hazırlayıp için, Daha fazla hazırlayarak buzdolabında saklamayın
Karışımın içine kesinlikle tatlandırıcı katılmamalıdır.
Göbek eritme kürünü sadece 3 hafta uygulayın.

Ender Saraç Göbek Eritme Kürü

Malzemeler
Birer çorba kaşığı limon suyu
Susam yağı
Okaliptüs yağı
Biberiye yağı
Hazırlanışı ve uygulama şekli
Tüm bu doğal yağlardan bir karışım oluşturuyoruz ve karın bölgemize sürerek dairsel ve yavaş hareketlerle masaj yapıyoruz. Bu masaj ile birlikte yapacağınız egzersiz hareketler sayesinde karın bölgenizdeki yağlardan kolayca kurtulacaksınız.
Bu diyeti 3 hafta uyguladığımızda istediğimiz ideal forma kavuşmak artık çok kolay.
Unutmayın, her diyet tek başına tam sonuç vermez. Diyetlerimizi çeşitli sporlar ile birleştirirsek sonuca daha kesin ulaşmamız mümkün olacak.

Ender Saraç 21 Günde Göbek Eritme Diyeti

Kahvaltı: 1 adet kabuklu yeşil elma 1 adet sert kivi 1 tablet deve dikeni hapı
Ara öğün: 3 parmak taze dil peyniri
Öğlen: 1 porsiyon ızgara ( tavuk derisiz) Veya az yağlı bir kase yoğurt bol rokalı limonlu yeşil salata taze soğanlı
Ara Öğün: 3-4 adet yulaflı büsküvinin üzerine atarçıns serpin.
Ara öğün : 1 adet yeşil elma Akşam: 4-5 kaşık zeytin yağlı fasulye veya ıspanak pazı ( az yağlı) 1 dilim tam buğday ekmeği yeşillik ağırlıklı limonlu mevsim salatası
Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı light süt 3-4 fincan rezene yeşil çay . Mısır püskülü, kiraz, avakado yaprağı karışımından yapılan çayı için.

1 Ayda Göbeği Eritme

Uzmanlar, diyete başlamadan önce, böbreküstü bezleri ve tiroit hormonlarınız, kolesterol ve yağ oranlarınız, açlık ve tokluk kan şekeriniz hakkında tahlil yaptırmanız gerektiğini söylüyor. Çünkü hormonlarınız veya farkına varmadığınız hastalıklarınız, göbeklenmenize yol açmış olabilir. Metabolik bir sorununuz yoksa diyete başlayabilirsiniz. “Bir kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir” diyeti yapacağınızı zannetmeyin. Diyet uzmanı size yaşam koşullarınıza ve yemek alışkanlıklarınıza uygun diyeti verecektir.
Ama şu kurallara da uyun:
Sevmeseniz de sebze yemelisiniz. Ama etli sebze yemeklerinden bahsetmiyoruz.
Et istiyorsanız ve kolesterol probleminiz yoksa ızgara et, fırında rosto tarzı yemekleri tercih edin.
Etin suyu yerine kendisini tüketin. Yani pilavınızın üstüne koymak için “Şu yemeğin suyundan biraz alayım” demeyin.
Haftanın iki günü kırmızı et, iki günü balık, iki günü ise tavuk yemelisiniz. Bunların ızgara, buğulama ya da fırında pişirilmiş olmasına dikkat edin.
Ekmek olmadan doymayanlardan mısınız? Çok tahıllı veya tam buğday ekmeğini tercih edin (Diyet yapan kadınlar gibi görünmekten korkmayın, çok tahıllı ekmekler hem lezzetli ve sağlıklı, hem de havalı).
Ortalama 10 kg. fazlalığı olan bir erkek, günde 3 orta boy dilim ekmek ya da onun yerine 6 yemek kaşığı pilav/makarna tüketmeli.
Havuç hariç, sebzelerin hepsini çiğ olarak sınırsız tüketebilirsiniz.
Meyvelerden muz, üzüm ve incir yerine şeftali, armut, karpuz, malta eriği, kiraz, erik ve çileği tercih edin.
Ara öğünde, sabah saat 10.30-11.00 civarı yarım simit ve bir bardak ayran tüketin. Simitteki susamın yağlarıyla ayranın yağı birleşince, karın yağlarını kırıyor. Akşam üzeri ise saat 15.30 civarında meyve yemelisiniz.
10 günde bir, bir porsiyon sütlü tatlı yiyebilirsiniz. Ama diyet tatlı olmasın.
Alkole gelince. Alkol den uzak durun.
Masa başı işi yapıyorsanız metabolizmanızı hızlandırmanız gerek. Bunun için yeşil çay (yeşil çayın şeftali aromalı gibi çeşitlerini deneyebilirsiniz, yeter ki şekersiz olsun), limonlu su, elma suyu veya biberiye, kekik, tarçın, karanfil çayları için. Bu içecekler hem şekeri düzenliyor, hem de metabolizmanızı canlandırıyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar