Adetliyken ilişkiye girilirmi

Adet kanaması sırasında cinsel ilişki kurulur mu, Adetliyken cinsel ilişkiye girilirse hamile kalınırmı sorusuna cevap

Bağzı internet sitelerinde okuyorum adetliyken ilişkiye girme konusunda yanlış bilgiler verilmektedir yazmışlar ilişkiye girmekte sakınca yoktur normal bir şeydir gibi insanları yalan yanlış bilgilendirmektedirler herkeze her siteye inanmayın iyice araştırın.
Bakın kadınlar belli günlerde adet görürler bu gayet normal bir durumdur. Kadınlar bu dönemlerde mutsuz hisseder kendilerini aslında psikolajik olarak etkilenmemeleri gerikir nedenmi bu durum Allah'ın onlara verdiği özelliklerden birtanesidir.
Adetli kadınla cinsel ilişki yaşanmaz dinimizce bu yasaklanmıştır. Adetli kadınla cinsel ilişkiye girildiği zaman kadına zararları bilimsel yollarlada kanıtlanmıştır kesinlikle adetli dönemler de ilişkiye girilmez bir soruda Adetli kadınla ilişkiye girince gebe kalınırmı adetli kadın hamile kalmaz fakat her kanama adet kanaması değildir bu yüzden gebe kalınırsa bu farklı bir durumdur.
Adet hakkında rabbimiz ne diyor okuyalım
“Sana kadınların ay halini sorarlar. De ki: O, eziyet veren bir haldir.
Bu nedenle ay halinde olan kadınlardan uzak durun. Temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın.
Temizlendikleri vakit, Allah’ın size emrettiği yerden onlara yaklaşın.” (el-Bakara, 2/222.)

Gördüğünüz gibi adet döneminde ilişkiye girilmez girilirse de günah işlenmiş olur. Rabbimiz yasakladıysa kesinlikle zararı vardır.
Düşünün rabbimizin yasakladığı şeylerden hangisi insanlara faydalıdır varmıdır faydalı olanı neyi haram kıldıysa kesinlikle bir zararı vardır. Siz siz olun adetliyken cinsel ilişkiye girmemeye dikkat edin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar